Ενημερωτική τηλεδιάσκεψη από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας και την Ένωση Λογιστών Φοροτεχνικών Θεσπρωτίας

Share Button

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας σε συνεργασία με την Ένωση Λογιστών Φοροτεχνικών-Ελεύθερων Επαγγελματιών Ν. Θεσπρωτίας πραγματοποίησε ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα:

«Ηλεκτρονικά Βιβλία και Πλατφόρμα MyData

  1. Οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων και λογιστών φοροτεχνικών.
  2. Η σύνδεση της πλατφόρμας MyData με τον Φορολογικό έλεγχο

Εισηγητής της τηλεδιάσκεψης ήταν ο κος Γιώργος Κορομηλάς (Λογιστής -Φοροτεχνικός, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Συγγραφέας λογιστικών και φορολογικών βιβλίων,  Πρόεδρος Ινστιτούτου Οικονομικών και Φορολογικών Μελετών – Μέλος της διαρκούς επιτροπής για την υποστήριξη της εφαρμογής και την αξιολόγηση του Ν.4308/2014)

Χαιρετισμό απεύθυναν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας κος Α. Πάσχος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Λογιστών Φοροτεχνικών-Ελεύθερων Επαγγελματιών Ν. Θεσπρωτίας κος Χ. Κισσόπουλος.

Με το πέρας της παρουσίασης, ακολούθησε διαλογική συζήτηση και ο εισηγητής απάντησε σε πλήθος ερωτήσεων των συμμετεχόντων.

Το βίντεο της τηλεδιάσκεψης είναι διαθέσιμο για τα Τακτικά Μέλη του Επιμελητηρίου μας, τα οποία αφού στείλουν το αίτημα τους στο Επιμελητήριο (email: [email protected]) θα λάβουν τον σχετικό υπερσύνδεσμο (link) και εφόσον επιθυμούν μπορούν να λάβουν και τις σημειώσεις του εισηγητή.

 

Εκ της Διοικήσεως

Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *