Ενορία Κεστρίνης προς κατοίκους: «Αν χρειάζεσθε βοήθεια δεν απουσιάζουμε, είμαστε παρόντες»

Share Button

Η Ενορία Κεστρίνης ανακοινώνει και διαβεβαιώνει ταυτόχρονα  τους κατοίκους του χωριού και κυρίως  τους ηλικιωμένους και τις ευπαθείς ομάδες, πως  δεν τους ξεχνά στις δύσκολες αυτές στιγμές, που περνάμε όλοι μας, από τον εφιάλτη του κοροναϊού.

Ενώ για τη δική σας προφύλαξη δεν τελούνται, μετά από απόφαση της Κυβέρνησης, λειτουργίες και ακολουθίες, ενώ δεν μπορούμε να σας επισκεφθούμε έναν έναν στα σπίτια σας,  να ξέρετε, όμως,  ότι σας έχουμε στην καρδιά μας και στην προσευχή μας.

Και αν χρειασθείτε οποιαδήποτε βοήθεια (σε τρόφιμα, σε καθαριστικά, σε μάσκες κ.λπ.) μη διστάζετε να απευθυνθείτε σε μας. Ο εφημέριος (π. Ηλίας Μάκος) και τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου ( Γεώργιος Τρουμπάτας, Σωτήριος Καλιαμούρης, Γιαννούλα Καλιαμούρη και Μηνάς Καλιαμούρης) είμαστε ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή σας.

Να είστε βέβαιοι πως δεν απουσιάζουμε από τις ανάγκες σας, είμαστε παρόντες. Η Εκκλησία ήταν, είναι και θα είναι σε κάθε εποχή η ελπίδα των ανθρώπων. Και σήμερα, στην ταραγμένη και επικίνδυνη περίοδο, που διανύουμε, με την κρίση, που μας έχει προκαλέσει ο κοροναϊός, ας σκεφτούμε ότι υπάρχει και ο Χριστός. Αυτός είναι, πραγματικά, το αλάτι, που δεν θα αφήσει την κοινωνία μας να σαπίσει, αν το κάνουμε καθοδηγητή στη ζωή μας.

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΜΗΝΑ ΚΕΣΤΡΙΝΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.