Η Ένωση Λογιστών-Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Θεσπρωτίας αποχαιρετάει την Βάσω Ζαφείρη που έφυγε από την ζωή

Share Button

Τι πιο οδυνηρό στην ζωή να πρέπει κανείς να απευθύνει το τελευταίο αντίο σε κάποιον .Καθήκον το οποίο γίνεται ακόμα πιο δυσβάσταχτο όταν αυτός πρόκειται για μια εξαίρετη συνάδελφο αλλά πάνω από όλα μια αξέχαστη και υποδειγματική φίλη.

Σήμερα αποχαιρετούμε την Βάσω μας, έναν άνθρωπο στοργικό , έναν άνθρωπο δίκαιο ,έναν άνθρωπο σταθερό αλλά βαθιά συναισθηματικό. Είτε ως φίλος είτε ως συνάδελφος η Βάσω ήταν πάντα εκεί , έτοιμη να συζητήσει ,έτοιμη να βοηθήσει. Με τη έγνοια και κουβέντα της διαρκώς τριγύρω από τα άτομα που αγαπούσε : τον σύζυγό της, τα δυο τους παιδιά ,τους φίλους της. Με την ανιδιοτελή διάθεση της να προσφέρει στους άλλους τα πάντα έστω και εάν αυτό ζημίωνε την ίδια.

Βάσω θα μας λείψεις . Θα μας λείψει το πείραγμα σου, θα μας λείψουν τα σταράτα ,άμεσα και καθαρά σου λόγια, οι τόσο ενδιαφέρουσες συζητήσεις μας , η έντιμη μαχητικότητά σου για την ζωή , η σκληρή αλλά συνάμα τρυφερή συμβουλή σου.

Θα μας λείψουν χιλιάδες άλλα που δεν μπορούν να μεταφερθούν στον γραπτό ή προφορικό λόγο. Που παραμένουν μονάχα στις καρδιές μας σαν γλυκόπικρη ανάμνηση . Γλυκιά γιατί είμαστε ευγνώμονες που είχαμε την τιμή ,το προνόμιο και την τύχη να σε γνωρίσουμε και να αποκαλούμαστε συνάδελφοι και φίλοι σου. Πικρή γιατί αυτή η τύχη μας στέρεψε και αναγκαζόμαστε να σε αποχαιρετήσουμε για μια τελευταία φορά.
Αντίο Βασούλα μας…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *