Ένωση SL2 για σέντρα στην FL: «Είμαστε βέβαιοι ότι η Πολιτεία θα αντιληφθεί το δίκαιο αίτημα μας»

Share Button

Ο ΠΣΑΠ με επιστολή του στην Ένωση Ποδοσφαίρου Α2 και Β’ Εθνικής (SL2-FL), ζήτησε να προσφύγουν από κοινού στο ΣτΕ ώστε να πετύχουν την άμεση έναρξη του πρωταθλήματος της Football League.

Η Ένωση με επιστολή που φέρει την υπογραφή του προέδρου της Λεωνίδα Λεουτσάκου, δεν απαντάει στο σχετικό αίτημα (για την ακρίβεια δεν κάνει καν αναφορά) κρατώντας αποστάσεις, εκφράζει ωστόσο την εμπιστοσύνη της στην Πολιτεία, τονίζοντας ότι «είμαστε βέβαιοι ότι όπως αντιλήφθηκαν το δίκαιο αίτημα με το να ξεκινήσει η Super League2 προπονήσεις και στη συνέχεια αγώνες, το ίδιο θα πράξουν και για το πρωτάθλημα της Football League δείχνοντας την ανάλογη ευαισθησία για να ξεκινήσει άμεσα».

Η απάντηση της μικρής λίγκας στον ΠΣΑΠ.

«H Super League 2 – Football League με σειρά εγγράφων έχουμε καταστήσει σαφές τόσο στην Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού Covid 19 όσο και στους αρμόδιους φορείς, την αδήριτη ανάγκη να σεβαστούν τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της Football League και να σταματήσει αυτή η αδικαιολόγητη διάκριση εναντίον τους.

Ως Διοργανώτρια αρχή, τηρήσαμε τις υποσχέσεις προς την πολιτεία και ακολουθήσαμε το πρωτόκολλο απαρέγκλιτα στους αγώνες της Super League 2. Μάλιστα είχαμε μόλις δυο κρούσματα θετικά (ένα στην ΠΑΕ Εργοτέλης ΓΣ 88 και ένα στην ΠΑΕ Χανιά), τα οποία αντιμετωπίστηκαν όπως ορίζει το πρωτόκολλο και δεν υπήρξε η παραμικρή διάδοση του ιού.

Τα ίδια προτιθέμεθα να διαβεβαιώσουμε ότι θα ισχύσουν και στην Football League, με τις είκοσι (20) ΠΑΕ να υπογράφουν δεσμευτικά ότι θα τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Η Super League 2 – Football League ούτε μια στιγμή δεν σταμάτησε να αναδεικνύει το πρόβλημα, να το επικοινωνεί στους αρμόδιους φορείς με συνεχείς παραστάσεις και υπομνήματα, ζητώντας να σταματήσει αυτή η αδικία – διάκριση προς το πρωτάθλημα της Football League και τους αθλητές που αγωνίζονται σε αυτή την κατηγορία.

Εξακολουθούμε να έχουμε εμπιστοσύνη στην Πολιτεία και στους αρμόδιους φορείς, οι οποίοι είμαστε βέβαιοι ότι όπως αντιλήφθηκαν το δίκαιο αίτημα με το να ξεκινήσει η Super League 2 προπονήσεις και στη συνέχεια αγώνες, το ίδιο θα πράξουν και για το πρωτάθλημα της Football League δείχνοντας την ανάλογη ευαισθησία για να ξεκινήσει άμεσα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.