Επαγγελματική έκθεση Ελλάδος Γεύση – Γαστρονομία, Τουρισμός και Πολιτισμός

Share Button

ellados_geysiΣτους τομείς γαστρονομία-τουρισμός -πολιτισμός βασίζεται η επαγγελματική έκθεση Ελλάδος Γεύση που διοργανώνεται στις 27-30 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Ξιφασκίας, με στόχο να προσφέρει στον επισκέπτη μια ολοκληρωμένη εικόνα από την προσφορά κάθε Περιφέρειας της χώρας στους τρεις αυτούς τομείς.

Η έκθεση, την οποία διοργανώνει η ALFA EXPO, φιλοδοξεί να ωθήσει τους επισκέπτες να έρθουν σε άμεση επαφή με την περιφέρεια όχι σαν τουρίστες αλλά σαν ντόπιοι.

Στο πλαίσιο αυτής πραγματοποιείται μια συλλογική προσπάθεια από τις Περιφέρειες της Ελλάδας, τις επιχειρήσεις και κυβερνητικά όργανα να προσελκύσουν περισσότερους επισκέπτες στην Περιφέρεια και να αναδείξουν τις ευκαιρίες που θα έχει η επιστροφή και επίσκεψη στον κάθε τόπο.

Γαστρονομία

• Το βασικότερο από τα 3 υλικά για την ανάδειξη της Γεύσης της Ελλάδας

• Live Μαγειρική από γνωστούς σέφ με παραδοσιακά εδέσματα κάθε περιοχής

• Ειδικά διαμορφωμένοι χώροι – Κουζίνα σε κάθε περιφέρεια με το βασικό εξοπλισμό για την παρασκευή των παραδοσιακών εδεσμάτων.

• Χαρακτηριστικές δικές σας πρώτες ύλες χρησιμοποιούνται για την προβολή της παραδοσιακής κουζίνας κάθε περιοχής.

• Μια κεντρική κουζίνα στην Έκθεση & ένα κεντρικό παντοπωλείο συγκεντρώνουν όλα τα προϊόντα όλων των περιφερειών. Εκεί παράγεται και παρουσιάζεται μια συνολική εικόνα της γαστρονομίας της Ελλάδας. Τοποθετήστε και εσεις τα προϊόντα σας στο κεντρικό παντοπωλείο και αναδείξτε τη γαστρονομία της περιοχής σας.

Τουρισμός

Ειδικές Μορφές Τουρισμού – Αγροτουρισμός – Εναλλακτικός Τουρισμός

Τουρισμός στη φύση και την ύπαιθρο, πολιτιστικός και εκπαιδευτικός, επαγγελματικός, θαλάσσιος, υγείας, παραθεριστικός, μοναστηριακός – προσκυνηματικός, παραθεριστικός είναι οι βασικές μορφές.

Ράφτινγκ, χιονοδρομικά κέντρα, ευρωπαϊκά μονοπάτια, αναρρίχηση, καταρρίχηση κλπ είναι κάποιες μόνο από τις μορφές τουρισμού για τις οποίες θα πάρουμε μια γεύση για το τι σημαίνει ειδικές μορφές τουρισμού στην Ελλάδα.

Οι ειδικές μορφές τουρισμού παρουσιάζονται από τις Περιφέρειες και τις ανάλογες επιχειρήσεις.

Πολιτισμός

Ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες με οπτικοακουστικό εξοπλισμό για την προβολή του πολιτισμού με πολιτιστικές εκδηλώσεις που επιλέγει η Περιφέρεια. Επιμέρους εκθέσεις φωτογραφίας, παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα, προβολές ταινιών, μουσικές εκδηλώσεις από κάθε ελληνική περιφέρεια κλπ. Την προβολή του πολιτισμού αναλαμβάνουν οι Περιφέρειες.

Συμμετοχή επιχειρήσεων στην έκθεση:

• Εκθεσιακό Περίπτερο για κάθε εκθέτη στον ευρύτερο χώρο όπου βρίσκεται η κάθε Περιφέρεια στην οποία ανήκει για την ολοκληρωμένη προβολή των προϊόντων – υπηρεσιών.

• Συμμετοχή στις Β2Β συναντήσεις σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

• Δυνατότητα προβολής των προϊόντων – υπηρεσιών με ημερίδες Success Stories.

• Απευθείας Πώληση των προϊόντων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *