Επανεξέταση της αξιολόγησης ζητά η ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας

Share Button

daskaloiΑίτημα για συνεδρίαση των συλλόγων και επανατοπεθέτηση πάνω στο θέμα της διαθεσιμότητας λόγω και της πολιτικής συγκυρίας με την προκήρυξη πρόωρων εκλογών απευθύνει η ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
Συνάδελφοι,
δεδομένης της ευκαιρίας που παρέχει η πολιτική συγκυρία (προεκλογική περίοδος) είναι σημαντικό να επανεξεταστεί στους συλλόγους το θέμα της συμμετοχής στην αξιολόγηση. Είναι αλήθεια ότι σε πολλά σχολεία του Νομού λόγω της σύγχυσης και της λανθασμένης εντύπωσης ότι ισχύει και φέτος το “εντέλλεστε” ή της προβαλλόμενης βεβαιότητας – που καλλιέργήθηκε και από στελέχη της διοίκησης – ότι η αξιολόγηση έχει πλέον περάσει, οι σύλλογοι δέχτηκαν “κατ’ ανάγκην ” τη συμμετοχή τους σε αυτή χωρίς ψηφοφορία και συζήτηση.
Είναι ευκαιρία τώρα με την έναρξη του έτους να συνεδριάσουν εκ νέου οι σύλλογοι (απαιτείται απλώς η θέληση – υπογραφή του 1/3 των μελών του συλλόγου) και να επανατοποθετηθούν πάνω στο θέμα δηλώνοντας απλώς ότι συντάσσονται με την απόφαση της Ομοσπονδίας (ΟΛΜΕ και ΑΔΕΔΥ) για ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ. Η πολιτική συγκυρία μας ευνοεί.
Συνάδελφοι, θα είναι πρωτοφανές να καταργηθεί ο νόμος για την αξιολόγηση “από τα πάνω” και οι εκπαιδευτικοί ( οι μόνοι στο δημόσιο τομέα) να συμμετέχουν ακόμη σε ομάδες και υποομάδες αξιολόγησης!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *