Επιχειρηματική Αποστολή Τουριστικών Πρακτόρων & Γραφείων των Σκοπίων από σήμερα στο Νομό Θεσπρωτίας

Share Button

EPIMELITIRIOTην φιλοξενία επιχειρηματικής αποστολής Τουριστικών Πρακτόρων και Γραφείων των Σκοπίων, σε συνεργασία με την Σύμβουλο ΟΕΥ Α’ κα Όλγα Μεζερίδου της Ελληνικής Πρεσβείας στα Σκόπια, στην Θεσπρωτία, έχει προγραμματίσει το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας στο πλαίσιο των προσπαθειών του για την Τουριστική προβολή του Νομού.

Η αποστολή που φθάνει σήμερα στην Ηγουμενίτσα θα ξεναγηθεί σε σημεία Τουριστικού ενδιαφέροντος και θα ολοκληρώσει την τριήμερη περιήγησή του με την συνάντηση εργασίας που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο SIVOTA DIAMOND την Κυριακή 24 Μαΐου 2015 και ώρα 20.00.

Στην συνάντηση μετά από μια σύντομη περιγραφή του Νομού θα ακολουθήσουν συναντήσεις Β2Β (Επιχείρηση προς Επιχείρηση) για την ανάπτυξη συνεργασιών. Η αποστολή των Σκοπίων έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να συναντηθεί κυρίως με επιχειρήσεις διαμονής (καταλύματα, ξενοδοχεία), τα οποία προτίθεται να επισκεφθεί, αλλά και Τουριστικά Γραφεία.

Οι επιχειρήσεις του Τουριστικού τομέα (καταλύματα – ξενοδοχεία – τουρ. Γραφεία-δραστηριότητες) που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν την ανωτέρω εκδήλωση, η οποία παρέχεται δωρεάν στα μέλη του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, καλούνται να εκδηλώσουν εγγράφως το ενδιαφέρον τους στο fax 2665029489 και email: [email protected] ώστε να προγραμματιστούν οι συναντήσεις τους. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να γνωρίζουν την αγγλική γλώσσα και (προαιρετικά) να διαθέτουν διαφημιστικό υλικό προβολής της επιχείρησής τους στην αγγλική. Η κάθε επιχείρηση μπορεί να εκπροσωπείται στην εκδήλωση και τις συναντήσεις με το μέγιστο των 2 εκπροσώπων της. Η μη εκδήλωση ενδιαφέροντος, δεν διασφαλίζει την συμμετοχή τους.

Υπεύθυνος ενημέρωσης, ο Διοικητικός Προϊστάμενος του Επιμελητηρίου κος Ζουμπούλης Πέτρος τηλ. επικ. 2665029482

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *