Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Επιτυχής ολοκλήρωση επιχειρηματικών συναντήσεων με τουριστικούς πράκτορες της αλλοδαπής

Share Button

epim1Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση επιχειρηματικών συναντήσεων θεσπρωτικών τουριστικών επιχειρήσεων με τουριστικούς πράκτορες της αλλοδαπής (από χώρες όπως Αυστραλία, Βέλγιο Βουλγαρία, Κίνα, Τσεχία, Αίγυπτος, Γαλλία, Ιταλία, Λίβανος, Ολλανδία, Ρουμανία, Τουρκία, Αγγλία και Ουκρανία).

Η δράση των συναντήσεων πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 31/03/2016 στα Σύβοτα, στο ξενοδοχείο SIVOTADIAMONDRESORT& SPAμε την συμμετοχή 30 επιχειρήσεων της Θεσπρωτίας, στα αντικείμενα Τουριστικά Γραφεία – Ξενοδοχεία – Ενοικιαζόμενα Καταλύματα, που συναντήθηκαν με 28 επιχειρήσεις της αλλοδαπής.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αλέξανδρος Πάσχος καλωσόρισε του επισκέπτες, τόνισε το φυσικό κάλλος της Θεσπρωτίας, την εγγύτητα πρόσβασης, τις πολλές επιλογές ανάπτυξης θεματικού τουρισμού, και τους ευχήθηκε ευχάριστη διαμονή και καλή επιτυχία στις συναντήσεις.

Οι επιχειρηματικές συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε πολύ καλό κλίμα με άρτιο συντονισμό και οργάνωση των συνεργατών μας στην εταιρείαRespondonDemand,  και με το πέρας τους  δηλώθηκε η ικανοποίηση και από τις δύο πλευρές και η πρόθεση για εποικοδομητικές συνεργασίες από το αμέσως επόμενο διάστημα.

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια τις επιχειρήσεις που προσέφεραν και πάλι αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους συνεργαζόμενες μαζί του για την επίτευξη του κοινού στόχου, και ειδικά το ξενοδοχείο SIVOTADIAMOND, και το ξενοδοχείο ΦΥΛΑΚΑΣ συνδράμοντας την προσπάθειά μας για την προβολή και προώθηση του Τουριστικού προϊόντος της Θεσπρωτίας σε νέες χώρες και περιοχές στόχους.

Ευχόμαστε, το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο θα αποτιμηθεί εν μέρει με το πέρας της φετινής τουριστικής περιόδου, αλλά πολύ περισσότερο της επόμενης, να δικαιώσει τις προσπάθειές μας και οι επιχειρήσεις μας να μπορέσουν να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τις ευκαιρίες που δημιουργούμε προς όφελός τους.

Εκ της Διοικήσεως

του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας

 

EPIMepim2epim3

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.