Επίσημο: Σέντρα στην SL2 στις 31 Οκτωβρίου

Share Button

Ο κύβος ερρίφθη… Το πρωτάθλημα της Super League 2, έπειτα από αναβολές, αρχίζει στις 31 Οκτωβρίου, εκτός απρόοπτου.

Την απόφαση αυτή πήρε το διοικητικό συμβούλιο της μικρής λίγκας έπειτα από τη συνεδρίαση που έγινε το βράδυ της Τρίτης και αφού το μεσημέρι είχε προηγηθεί συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, στον οποίο τέθηκαν (ξανά) επί τάπητος τα θέματα που υπάρχουν και ζητήθηκε η «βοήθεια» του (φέρεται μάλιστα να τάχθηκε στο πλευρό τους).

Το σημαντικότερο είναι η ΕΡΤ και η πρόταση της για τα τηλεοπτικά δικαιώματα που φτάνει στα 3.1 ευρώ ισόποσα σε όλες τις ομάδες μεικτά + 1.2 το οποίο θα δοθεί με την μορφή μπόνους στις πέντε πρώτες ομάδες των δύο ομίλων και όχι ισόποσα, συν τα έξοδα παραγωγής των μεταδόσεων, πρόταση που δεν καλύπτει την μικρή λίγκα.

Η τελευταία το πρωί της Τετάρτης θα στείλει αντιπρόταση με την οποία θα ζητάει τα 3.1 εκατ. Ευρώ να είναι καθαρά, να αποφασίσει η λίγκα πως θα διανείμει τα 1.2 εκατ. Ευρω αλλά και το ελεύθερο να μεταδίδει τους αγώνες που δεν θα δείχνει η κρατική Τv, πχ. ιντερνετικά. Το συγκεκριμένο αίτημα είχε τεθεί και πέρσι και δεν είχε γίνει δεκτό από την ΕΡΤ.

Για να αρχίσει βέβαια το πρωτάθλημα θα πρέπει να έχουν τελειώσει και οι εκκρεμοδικίες, όπως η προσφυγή έξι ΠΑΕ και 31 ποδοσφαιριστών κατά της απόφασης της ΕΙΜ της ΕΠΟ για ανάκληση των δελτίων τους.

Η ανακοίνωση της μικρής λίγκας:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, μετά τη συνεδρίασή του που ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1) Να σταλεί επιστολή στην ΕΡΤ Α.Ε όπου θα επαναδιαπραγματεύεται τους όρους της συνεργασίας των δυο πλευρών .

2) Να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της SL2, αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 στις 31 Οκτωβρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *