Επισκέψεις της Δημοτικής Αρχής Ηγουμενίτσας στις Δημοτικές Ενότητες Σύβοτας και Πέρδικας

Share Button

Οι τακτικές επισκέψεις, αυτοψίες και επιτόπου συναντήσεις και επαφές με τα Συμβούλια των Δημοτικών Κοινοτήτων στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων, για τις οποίες είχαμε δεσμευτεί προεκλογικά, ξεκίνησαν από την Πλαταριά – Σύβοτα και την Πέρδικα, τις τουριστικά ανεπτυγμένες περιοχές, στις οποίες δίδεται ιδιαίτερη έμφαση προκειμένου να υλοποιηθούν συγκεκριμένες δράσεις έως την έναρξη της τουριστικής περιόδου.

Κλιμάκιο του Δήμου Ηγουμενίτσας αποτελούμενο από τον Δήμαρχο Παναγιώτη Νταή, τους Αντιδημάρχους Τάσο Ζαφείρη, Βασίλη Ντάσιο, Ηλία Παππά και Αλέξη Μητσέλο, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Ντίνο Μπόλωση και αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες, διενήργησε αυτοψίες σε συγκεκριμένα προβληματικά σημεία, συζήτησε τα άμεσα προβλήματα με τους Προέδρους και τα Μέλη των Συμβουλίων των Κοινοτήτων, αλλά και άλλους δημότες και μέσω των συζητήσεων αυτών τέθηκαν οι προτεραιότητες των επομένων μηνών.

Στόχος η αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας (καθαριότητα, πράσινο, ηλεκτροφωτισμός, οδοποιία, κοινωνικές δομές κ.α.), η ολοκλήρωση και αποτελεσματική λειτουργία των έργων και υποδομών που υλοποιούνται τα τελευταία χρόνια, η πρώτη προσέγγιση για τα απαιτούμενα νέα έργα στην περιοχή, η προετοιμασία για τη νέα τουριστική περίοδο, η διαχείριση των χώρων που αποδόθηκαν στο Δήμο μετά την ιδιωτικοποίηση του Ο.Λ.ΗΓ. κ.α. ανάλογες επισκέψεις θα πραγματοποιούνται περιοδικά, ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *