Επίσκεψη Ανδρέα Σπυρόπουλου με κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ στο Αμαξοστάσιο του Ρέντη των Οδικών Συγκοινωνιών (Ο.ΣΥ. Α.Ε.) Αττικής

Share Button

spuropoulosΕπίσκεψη στο Αμαξοστάσιο του Ρέντη των Οδικών Συγκοινωνιών (Ο.ΣΥ. Α.Ε.) Αττικής πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ αποτελούμενο από τον Υπεύθυνο της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) για Ενέργεια, Περιβάλλον και Υποδομές, Γιάννη Μανιάτη, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και Υπεύθυνο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Ανδρέα Σπυρόπουλο και τον Γραμματέα του Τομέα Μεταφορών και Επικοινωνιών Λάμπρο Ρώσση.
Το κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ συζήτησε με τους εργαζόμενους της Τεχνικής Βάσης τις προοπτικές καλύτερης εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού, την αναγκαιότητα εισαγωγής των νέων τεχνολογιών (ηλεκτρονικό εισιτήριο, Έξυπνες Στάσεις) στη λειτουργία της Εταιρείας, την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού, καθώς και την αποτροπή όλων των αρνητικών αποτελεσμάτων από την αλλοπρόσαλλη πολιτική του αρμόδιου Υπουργού σε βάρος των οικονομικών μεγεθών της Εταιρείας. Είναι αδιανόητο μετά την περσινή πολύ καλή οικονομική και λειτουργική πορεία του Ομίλου των Αστικών Συγκοινωνιών, να εμφανίζουν σήμερα αυξημένα ελλείμματα, μείωση της επιβατικής κίνησης και αύξηση του αρνητικού κλίματος σε βάρος των Συγκοινωνιών.
Επιπλέον, τονίστηκε η ανάγκη σύνταξης από το αρμόδιο Υπουργείο ενός Σχεδίου αξιοποίησης του ανθρώπινου δυναμικού και του στόλου της Ο.ΣΥ. Α.Ε., προς όφελος του πολίτη και προς ενδυνάμωση του κύρους του.

spuropoulos1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *