Επίσκεψη εκπροσώπων της ΕΛΟΠΥ στα Κοινωνικά Παντοπωλεία των Δήμων Φιλιατών και Ηγουμενίτσας

Share Button

Η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ) συνεχίζει να στηρίζει σταθερά κάθε μήνα τα Κοινωνικά Παντοπωλεία των Δήμων Φιλιατών και Ηγουμενίτσας προσφέροντας φρέσκα ψάρια ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας για τις ανάγκες των ωφελούμενων. Στο πλαίσιο αυτό, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΛΟΠΥ κ. Ιωάννης Χεκίμογλου,  η Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της ΕΛΟΠΥ, Ισμήνη Μπογδάνου και τα Μέλη, Ελευθέριος Λιώνης και Στέφανος Ντήμας, ήταν παρόντες την Τρίτη 15 Ιουνίου για τη μηνιαία διανομή ψαριών.

Εκπρόσωποι της ΕΛΟΠΥ και των εταιρειών-μελών που δραστηριοποιούνται στον νομό Θεσπρωτίας επισκέφτηκαν τα Κοινωνικά Παντοπωλεία και συνεχάρησαν τους υπεύθυνους για το έργο τους και την πολύτιμη συνεισφορά τους στην τοπική κοινωνία. Ενημερώθηκαν για τις υπάρχουσες ανάγκες και τα προβλήματα και δεσμευτήκαν ότι θα  βρίσκονται στο πλευρό τους σε ό,τι κι αν χρειαστούν. Παρόντες στη συνάντηση ήταν και οι αντιδήμαρχοι Φιλιατών, Μιχάλης Πανταζάκος και Ελένη Ευθυμίου και η αντιδήμαρχος Ηγουμενίτσας, Βασιλική Τσώτου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΛΟΠΥ,  μέλη της οποίας δραστηριοποιούνται σε 11 από τις 13 Περιφέρειες της Ελλάδας, δίνει πολύ μεγάλη σημασία στην ενίσχυση των τοπικών κοινοτήτων, με μια σειρά από δράσεις κοινωνικής ευθύνης που στόχο έχουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων που το έχουν ανάγκη.

Σχετικά με την Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ)

HΕλληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ), είναι βασικός φορέας ανάπτυξης της ιχθυοκαλλιέργειας στην Ελλάδα και κάτοχος του συλλογικού σήματος FishfromGreece. Σήμερα αποτελείται από 24 Μέλη που αντιπροσωπεύουν πάνω από το 80% της ελληνικής παραγωγής.

Αποστολή της ΕΛΟΠΥ είναι να υποστηρίξει την παραγωγή και τις πωλήσεις των προϊόντων των Μελώντης και να εδραιώσει την ηγετική θέση της ιχθυοκαλλιέργειας στην ελληνική και διεθνή αγορά. Η ΕΛΟΠΥ λειτουργεί με άξονα το συλλογικό της στόχο, την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό ανάμεσα στα Μέλη της και τους καταναλωτές, την υπερηφάνεια για τον κλάδο και σε πλήρη ταύτιση με τις αρχές της Γαλάζιας Οικονομίας.

Το συλλογικό σήμα Fish from Greece αποτελεί σφραγίδα εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας για αγοραστές και καταναλωτές φρέσκων ελληνικών ψαριών ιχθυοκαλλιέργειας σε όλο τον κόσμο και υποστηρίζεται από το Ιδιωτικό ΠρότυποΠιστοποίησηςFish from Greece.

 

Για περισσότερες πληροφορίες: fishfromgreece.com

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *