Επίσκεψη του Γιάννη Γόγολου στα γραφεία της ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας

Share Button

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Γιάννης Γόγολος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Κοτζαπαναγιώτου στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων τους, επισκέφθηκαν την Τρίτη τα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Η.

Η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη, κατόπιν αιτήματος του κ. Γόγολου και άμεσης ανταπόκρισης της διοίκησης της Επιχείρησης.

Στην ωριαίας διάρκειας συνάντηση, ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο κ. Μήτση και τον Διευθυντή κ. Γεωργόπουλο για θέματα που άπτονται της λειτουργίας της Δ.Ε.Υ.Α.Η.

Συζητήθηκαν επίσης τα προβλήματα που υπάρχουν στη λειτουργία μιας ζωτικής σημασίας υπηρεσίας του Δήμου για τους πολίτες, η στρατηγική και η προοπτική εξέλιξης της Εταιρείας προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Όπως και η αύξηση της ηλεκτρικής ενέργειας για τη λειτουργία των αντλιοστασίων .

Επίσης όπως επισήμανε ο κ.Γόγολος για τις εντάξεις των νέων έργων σε προγράμματα χρηματοδότησεις, να συνεχίσει με νέες μελέτες να είμαστε έτοιμοι να κατατεθούν σε όποιο πρόγραμμα χρηματοδότησεις ανοίγει, σε αυτό το σημείο συνεχάρη τη Διοίκηση και τους εργαζομένους για την συνεισφορά τους στις νέες εντάξεις.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης απο τα Νομικά πρόσωπα και υπηρεσίες του Δήμου Ηγουμενίτσας θα συνεχιστεί από αντιπροσωπεία της Παράταξης στο άμεσο χρονικό διάστημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *