Επιστρέφουν άλλοι δύο από τους έκπτωτους στο Δήμο Ηγουμενίτσας

Share Button

Νέο επεισόδιο στο πολύκροτο σήριαλ της έκπτωσης δημοτικών συμβούλων του Δήμου Ηγουμενίτσας που συνεχίζει να ταλανίζει εδώ και τέσσερις και πλέον μήνες τον Δήμο με τις ανατροπές να διαδέχονται η μία την άλλη.

Μετά τους Αλέκο Πάσχο και Λευτέρη Κώστα, η  Σοφία Κατσάρη και ο Χρήστος Κάτσιος, αμφότεροι από τον συνδυασμό του δημάρχου Παναγιώτη Νταή, αποφάσισαν με τη σειρά τους να προσφύγουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ), ζητώντας την προσωρινή αναστολή και ακύρωση της απόφασης έκπτωσής τους.

Οι αιτήσεις τους εξετάστηκαν και το ΣτΕ τους δικαίωσε με αποτέλεσμα αμφότεροι να μπορούν επιστρέψουν στα καθήκοντα των δημοτικών συμβούλων Ηγουμενίτσας μέχρι την τελική εκδίκαση της υπόθεσης.

Η απόφαση αυτή αναμένεται να προκαλέσει ντόμινο εξελίξεων και περαιτέρω αναταράξεις. Οι αναπληρωτές που ορκίστηκαν πριν από ελάχιστες ημέρες θα πρέπει να παραδώσουν τις έδρες τους.

Επιπλέον δεν αποκλείεται και οι υπόλοιποι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι να προσφύγουν με τη σειρά τους στη δικαιοσύνη για την αναστολή της απόφασης έκπτωσής τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *