Επιστροφή στην κανονικότητα με το 2ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών

Share Button

Το 2ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών πραγματοποιήθηκε… επιστρέφοντας στην «κανονική ζωή μας», στηρίζοντας την παράδοση και τα έθιμά μας!
Μια εκδήλωση, που δεν μπορέσαμε να πραγματοποιήσουμε τα τελευταία δύο χρόνια, λόγω πανδημίας, αλλά δεν τη ξεχάσαμε, πώς άλλωστε να την ξεχάσουμε όταν στην εξέδρα βρίσκονται τα παιδιά μας και χορεύουν τα παραδοσιακά μας τραγούδια;
Την υπέροχη αυτή βραδιά άνοιξε η παραδοσιακή μουσική χορωδία του συλλόγου μας, που οι φωνές τους μας καθήλωσαν! Σειρά πήραν τα παιδικά χορευτικά τμήματα των συλλόγων που η εμφάνισή τους ήταν άψογη!
Η παρουσίαση της κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Κωνσταντίνας, μας κέντρισε το ενδιαφέρον και η τιμητική απονομή στον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέας Σελεύκειας για τα 100 χρόνια από τη μικρασιατική καταστροφή, μας συγκίνησε!
Η παρουσία του Ερυθρού Σταυρού και του καρδιολόγου κ. ΒΕΝΕΤΗ Δημήτριου, μας παρείχε ένα αίσθημα σιγουριάς και ασφάλειας.
Η ανιδιοτελή και εθελοντική βοήθεια των μελών του συλλόγου μας, του κόσμου της γειτονιάς μας, υπήρξε καθοριστική για την επιτυχία του φεστιβαλ.


Οι χορηγοί μας στάθηκαν δίπλα μας.
Συνδιοργανωτές στην προσπάθεια αυτή είχαμε την Π.Ε. Θεσπρωτίας, τον Δήμο Ηγουμενίτσας και το ΠΑΚΠΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους προαναφερόμενους γιατί χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν ίδιο.


Ευχαριστούμε όλους τους συλλόγους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και ιδιαιτέρως τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λιβαδειάς «Άγιος Κοσμάς», που δεν υπολόγισε την απόσταση και βρέθηκε κοντά μας.
Τέλος το Δ.Σ. του συλλόγου μας εκφράζει τις ευχαριστίες του και στους τοπικούς φορείς που βρέθηκαν κοντά μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *