Επίτιμο Μέλος του ΣΕΛΛΕ ο Αντώνης Μπέζας

Share Button

Αντώνης ΜπέζαςΩς Επίτιμο Μέλος του Συλλόγου Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ) ανακηρύχθηκε ο επί σειρά ετών βουλευτής Θεσπρωτίας Αντώνης Μπέζας.

Ο ίδιος με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο προσωπικό του ιστολόγιο αναφέρει: “Ευχαριστώ δημόσια το Σύλλογο Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ) για την εξαιρετική τιμή. Εγώ έκανα απλά το καθήκον μου γιατί θεώρησα ότι είναι απαράδεκτο να μην υπάρχει στη χώρα μας κατοχύρωση του επαγγέλματος του Λογοθεραπευτή και της επιστήμης της Λογοθεραπείας, μέσα από διαδικασία χορήγησης άδειας ασκήσεως επαγγέλματος” και συμπληρώνει: “Το σημαντικότερο είναι ότι αυτή η αναγνώριση προς το πρόσωπό μου έγινε τώρα, που δεν είμαι ούτε βουλευτής ούτε μέλος της Κυβέρνησης. Γι’ αυτό και έχει μεγαλύτερη αξία!!!”

Ακολουθεί η επιστολή που απεστάλη στον κ.Μπέζα πριν από λίγες ημέρες:
«Είναι κοινώς αποδεκτό πως η συνεισφορά σας, από τη θέση του Υφυπουργού Υγείας, για την έκδοση του ΠΔ για την άδεια λογοθεραπευτή υπήρξε καταλυτική. Επιδείξατε πολιτικό ήθος και ακεραιότητα για να επιλυθεί ένα ζήτημα που απασχολούσε τους λογοθεραπευτές στην Ελλάδα για πολλά χρόνια.
Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε πως μετά από εισήγηση του ΔΣ του ΣΕΛΛΕ προτάθηκε και υπερψηφίστηκε κατά τη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου η ανακήρυξή σας ως Επίτιμο Μέλος του Συλλόγου Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ).
Παρακαλούμε όπως αποδεχθείτε αυτή την πράξη αναγνώρισης από μέρους του ΣΕΛΛΕ ως ένα ελάχιστο ευχαριστώ για την προσφορά σας στην επιστήμη της Λογοθεραπείας.

Αθήνα 20.3.2015

Μετά τιμής,
Η Πρόεδρος του ΣΕΛΛΕ, Τριανταφυλλιά Βλάχου
Η Γενική Γραμματέας του ΣΕΛΛΕ, Σοφία Παναγιωτίδη»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *