Με επιτυχία οι αγώνες Στίβου “ΠΡΩΤΕΑΣ 2021” μετά από κενό δύο χρόνων

Share Button

Μετά από κενό 2 χρόνων ο ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΣΤΙΒΟΣ διοργάνωσε τους αγώνες στίβου ΠΡΩΤΕΑΣ 2021 σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας .700 συνολικά αθλητές και αθλήτριες από τις 11 το πρωί έως και τις 4.30 έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στην επανεκκίνηση των αγώνων στίβου στην πόλη της Ηγουμενίτσας και στην ευρύτερη περιοχή .

Ευχαριστούμε τους συνδιοργανωτές :
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
Ο.Λ.ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

και τον χορηγό Πηγές Κωστηλάτας στην Ήπειρο .

Επίσης ευχαριστούμε όλα τα σωματεία ( αθλητές , προπονητές , παράγοντες ) που συμμετείχαν στους αγώνες και μας τίμησαν με την παρουσία τους ,το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ηγουμενίτσας για την υλοποίηση της δράσης για την ενημέρωση ως δότες μυελού των οστών , τους εθελοντές που ήταν η ψυχή της διοργάνωσης και τους θεατές που παρακολούθησαν τους αγώνες τηρώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο .

Επίσης τον τεχνικό ανάπτυξης Bill Platonas και τον Kostas Kenteris και το ΠΑΚΠΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας για την αμέριστη βοήθεια και συμβολή στην τέλεση των αγώνων .
Οφείλουμε και πρέπει ,τηρώντας τα μέτρα, να επαναρχίσουμε τους αγώνες στίβου και από την πλευρά του ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΣΤΙΒΟΣ θα συνεχίζουμε να το πράττουμε .

Σας ευχαριστούμε !!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *