Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα με θέμα «Απάτες σε βάρος Επαγγελματιών» (+ εικόνες)

Share Button

Η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας διοργάνωσε την Δευτέρα ενημερωτική ημερίδα με θέμα « Απάτες σε βάρος Επαγγελματιών » με αφορμή περιστατικά εξαπάτησης που έχουν σημειωθεί τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο.

Στόχος της Ημερίδας, ήταν η ενημέρωση των επαγγελματιών σχετικά με τα προσχήματα και τα τεχνάσματα που χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι προκειμένου να τους εξαπατήσουν, καθώς και η παράθεση χρήσιμων συμβουλών για την αποφυγή εξαπάτησης τους.

Κατά την έναρξη της Ημερίδας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Θεσπρωτίας Γιάννης Παππάς καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και επεσήμανε ότι το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας στοχεύει στην ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, σε όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες, οι οποίες μπορούν να πέσουν θύματα απάτης και να χάσουν μέσα σε λίγα λεπτά τους κόπους μιας ζωής.

Ακολούθησαν εισηγήσεις από την Αστυνόμο Β’ Ισιδώρα Γεροντιώτου και τον Αστυνόμο Β’ Στέφανο Τσε.

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας, θα συνεχίσει και στο μέλλον να αναλαμβάνει παρόμοιες δράσεις που αναδεικνύουν τον ουσιαστικό ρόλο της Ελληνικής Αστυνομίας, με στόχο την ανάπτυξη διαύλου άμεσης και διαρκούς επικοινωνίας με τους πολίτες.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *