Ερωτήσεις Μάριου Κάτση σχετικά με τον κορωνοϊό-Στήριξη και προστασία εργαζομένων-Παράταση στις δηλώσεις καλλιέργειας

Share Button
Ερωτήσεις του Μάριου Κάτση και άλλων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες κατατέθηκαν 13/4 σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού και αφορούν προτάσεις μέτρων στήριξης και προστασίας εργαζομένων στην εξυπηρέτηση αεροδρομίων (με πρώτους υπογράφοντες Κ. Νοτοπούλου και Μ. Κάτση), επιστημόνων ελευθέρων επαγγελματιών, καταστημάτων ψιλικών, καθώς επίσης και για την παράταση στις δηλώσεις καλλιέργειας, όπως και τη δραστηριοποίηση του κοινωνικού τουρισμού. Ακόμα, με Ερώτηση & Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων ζητούν επίσημα στοιχεία για τα ταμειακά διαθέσιμα της χώρας.
13/04/2020
  • Ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ (με πρώτους υπογράφοντες Κ. Νοτοπούλου και Μ. Κάτση), σχετικά με την αποδόμηση εργασιακών δικαιωμάτων και στον χώρο επίγειας εξυπηρέτησης αεροπορικών εταιρειών:

https://www.syriza.gr/article/id/90287/Erwthsh-boyleytwn-toy-SYRIZA-schetika-me-thn-apodomhsh-ergasiakwn-dikaiwmatwn-kai-ston-chwro-epigeias-eksyphrethshs-aeroporikwn-etaireiwn.html

  • Ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το πρόγραμμα στήριξης επιστημόνων – ελευθέρων επαγγελματιών, πληττόμενων από τον covid-19:
  •  Ερώτηση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ για τη συμπερίληψη των ΚΑΔ των καταστημάτων ψιλικών στους πληττόμενους κλάδους που εντάσσονται στα μέτρα στήριξης:
  • Ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την παράταση στις δηλώσεις καλλιέργειας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού:
  •  Ερώτηση & Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ για τα ταμειακά διαθέσιμα της χώρας:
  •  Ερώτηση 46 βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ με θέμα τη δραστηριοποίηση του κοινωνικού τουρισμού ως εργαλείου τόνωσης της ελληνικής οικονομίας:
          Μάριος Κάτσης – Bουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας
          Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής
 
Γραφείο Αθήνα, Μητροπόλεως 1, Τ.Κ. 10557,
τηλ. 2103255423, φαξ: 2103709629

Γραφείο Ηγουμενίτσα, 23ης Φεβρουαρίου 21,
Τ.Κ. 46100, τηλ. 2665024620, φαξ: 2665024621
 
web: www.marioskatsis.gr | facebook www.facebook.com/mkatsis
twitter : @marios_katsis | instagram : @marioskatsis

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.