Εθνικιστικός Τυφώνας

Share Button

του Ηλία Ελλάνικου

Δεν είναι συνωμοσιολογία αλλά πραγματικότητα. Ούτε χρειάζεται ν’ αποδώσουμε την ύπαρξη τού κακού σε υπερφυσικές Οντότητες που μας δυναστεύουν. Μας αρκεί ο άνθρωπος. Είναι ο ίδιος ο Διάβολος! Έτοιμος να καταστρέψει τη Γη! Αφού υποτάξει τη φωτεινή μας πλευρά, καταλύοντας την Ελευθερία. Την ανάσα και το λόγο τής ύπαρξής μας.

Έρχεται πιο δυνατός από άλλη φορά! Η Φτώχεια, από την οποία, σήμερα, υποφέρουν οι Λαοί – αποτέλεσμα τής απληστίας των Ολίγων, που θέλουν να μην …αναπνέουμε, δίχως την άδειά τους! – ενισχύει τον εθνικιστικό Πυρετό, που ήδη έχει πλήξει τη γειτονιά μας!

Για την Ελλάδα ο πραγματικός κίνδυνος βρίσκεται μέσα της. Η Κρίση Πατριωτισμού, ήτοι, της αγάπης για την Πατρίδα, που αντικαθίσταται με ιδιοτέλεια, αδιαφορία ή και μίσος για οτιδήποτε …ελληνικό, ενώ οι Υπερδυνάμεις υπερήφανες ανεμίζουν τις Σημαίες τους στην Υφήλιο, αντανακλά τη μακροχρόνια σήψη των Κομμάτων, την προδοσία των Ηγεσιών τους.

Αν δεν φοβόμαστε την αλήθεια, θα δούμε το Καράβι …έτοιμο να βουλιάξει! Βολεμένοι και μη, γενναίοι και δειλοί, φυγάδες και ήρωες. Οι «Έξυπνοι» με …έτοιμες τις βαλίτσες. Έχουν σπίτια και λεφτά – λεφτά υπάρχουν! – αλλά σε μέρη που δεν περιμένει κανείς. Καβάτζα για το μέλλον.  Όλοι, βέβαια, συσπειρώνονται, μπας και μείνουν λίγο ακόμη στην Εξουσία!

Τα σχέδια, όμως, τής Νέας Τάξης φέρνουν στην Ελλάδα γρήγορα αποτελέσματα. Το «ξέφραγο αμπέλι»  …Ξενοδοχείο! Ελάτε Αριστοκράτες και φτωχοί τής Γης, χτίστε τη ζωή σας στα πλούσια ελληνικά «εμιράτα»! Υπογράφουν: Έλληνες …άγιοι, βολεμένοι …ανθρωπιστές, καιροσκόποι Πολιτικής και Πλούτου. Γεμίστε την Ομόνοια και την …Κυψέλη!

Πρώτα πουλούν την Μακεδονία, τώρα τα νερά τού Αιγαίου! Να πάρει ο Τούρκος μερίδα, οι Αποικιοκράτες το …βυθό τής Θάλασσας. Οι Φυλές ν’ απλώσουν στη Χώρα και στους  …Θεσμούς, απ’ όπου διώχνουμε τους… Έλληνες! Ό,τι αγαπούν οι «Σύμμαχοι», που με το δεξί συνάπτουν χειραψία με τις Ηγεσίες, με το αριστερό χαϊδεύουν την πλάτη τους!

Ακολουθούν όσοι πολίτες είναι κολλημένοι στο παρελθόν κι επιθυμούν Κηδεμονίες, αρκεί να μην χαλάσει τίποτε την ήρεμη ζωή τους! Αποτελούν special, παρά την Ελίτ, ομάδα πληθυσμού! Συνθέτουν ύμνους για τους Δυτικούς, επιτρέποντας στον εαυτό τους την απίστευτη ψευδαίσθηση ότι, όσοι είναι στον τράχηλό μας, θα προστατεύσουν τη Χώρα!

Ότι, πίσω από τον εθνικιστικό Τυφώνα, βρίσκονται «Φίλοι» και, άνωθεν όλων, ο Διεθνής Πλούτος, που εξοντώνει τα Έθνη, δεν θέλουν να βλέπουν οι εθελοτυφλούντες κι ευυπόληπτοι πολίτες! Υποταγμένοι στα κόμματα – συστημικοί όντες και φιλοχρήματοι – ενώ το πιο αξιοπρεπές κομμάτι τού πληθυσμού υποφέρει την Τραγωδία …εξ αποστάσεως!

Δεν γίνεται ακόμη συνείδηση: πως αν δεν τελειώσουμε με την «Ελεύθερη Αγορά» που διαλύει ιδίως τα μικρομεσαία Μεγέθη και επιτρέπει στον Τυφώνα να πνέει ανεμπόδιστα στη Γη, θα μας τελειώσει εκείνη! Ούτε πως οι Λαοί φτωχαίνουν ολοένα και περισσότερο και μπαίνουν σε κατάσταση πρωτόγνωρης νευρικότητας, ψυχασθένειας και άγχους.

Οι Πατρίδες υπό στόχευση! Ο ιδιότυπος Εθνικισμός κάνει την εμφάνιση παντού! Γι’ αυτό, οι πολιτικο-στρατιωτικοί ανεμοστρόβιλοι και στις εσχατιές τού Πλανήτη, τώρα στην Ανατολική Ευρώπη. Οι Μηχανές Δυτικής και Ανατολικής Εταιρικής Οικονομίας δουλεύουν στο φουλ για την Αυτοκρατορία που δεν θά ’χει εθνικό χρώμα αλλά μόνον τού Χρήματος!

Κι ας καταστρέφεται η Φύση για την εξυπηρέτηση τού μεγαλειώδους Εγχειρήματος. Ας γονατίζει ο Πλανήτης από την υπερεκμετάλλευση. Ας γεμίζει η γυάλα Οξυγόνου, στην οποία ζούμε, δηλητηριώδη αέρια! Ο Τυφώνας δυναμώνει! Ως και …Επαναστάτες συντάσσονται με τον οικονομικό Αυτοκράτορα, αφού κοινό τους στοιχείο ο …εθνομηδενισμός!

Εξ ου, η φιλική – μέχρι προ τινος διακριτική! – προσέγγιση Αριστεράς-Δεξιάς  ενώ όλοι παραπλανημένοι δεν έχουν δύναμη, διάθεση, ούτε και τσαγανό να απέχουν από τα Σχέδια μετάλλαξης Ελλάδας, Ευρώπης, Ηπείρων. Που επιτρέπουν στον  Εταιρικό Τυφώνα να εξαπλώνεται, ανενόχλητα, στην Ευρώπη, ισοπεδώνοντας τα πάντα στο πέρασμά του!

Στην Ελλάδα, βέβαια, το ερώτημα που καίει, με ηγεσίες αποφασισμένες να αντισταθούν στην παγκόσμια Ασθένεια, είναι τι θα κάνουν οι εθνο-μηδενιστές «Ιδεολόγοι», όταν και αν τα όπλα σημαδέψουν το Σπίτι μας. Τι θα κάνουν όσοι Ανθέλληνες είναι υπέρ Σλάβων …«Μακεδόνων», Τούρκων-νταήδων και λοιπών αρπακτικών!

  Τι θα κάνουν οι Αριστεροί τής Επαρχίας, που κρατούν το ρομαντισμό τους αλλά υποτάσσονται στους ψυχοπαθείς τού αρρωστημένου Κέντρου! Αυτούς που, ενώ βλέπουν τους γείτονες να ωρύονται, με τις πλάτες των κοινών με μας Νταβατζήδων, μαζί τους και οι οπαδοί Μαρξ και Λένιν – ο Διάολος τους κάνει! – βλέπουν μόνον ελληνικό …εθνικισμό;

  Γύρω μας, πάνοπλος ο Εχθρός, αυτοί στοχεύουν τον… Έλληνα που δεν τους αποδέχτηκε – το αριστερό Σύνδρομο! – όντες κολλημένοι στην Ουτοπία! Να πουλάνε ακόμη το Παραμύθι, να νέμονται και τα οφέλη που προκύπτουν από τον εκατόχρονο  Έρωτα με την Εξουσία!

  Από την άλλη, η …σύγχρονη Δεξιά, με ηγεσία βγαλμένη από τα σπλάχνα τού Πλούτου, έχει ξεπεράσει την Αριστερά σε πωλήσεις  και πατρογονική μειοδοσία. Τέτοια η ορμή της για εθνικό Πλειστηριασμό, που θέλει οπωσδήποτε την Εξουσία για να συνεχίσει το μανιώδες έργο των εκποιήσεων και σε κοινωνικό επίπεδο! Πουλώντας τους …Θεσμούς!

Και, φυσικά, να δώσει την παράκτια ζώνη τής Θεσπρωτίας στους Grimaldi τής εποχής.  Αφήνοντας το θέμα στη Νέα Βουλή να …συναποφασίσει! Ενώ θα μπορούσε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, δείχνοντας φανερά τη βούλησή της προ Εκλογών. Για να  μένει πάντα ανοιχτό το ερώτημα τι θα κάνει και η Αριστερά, με το θέμα, κερδίζοντας την Εξουσία.

Η εμπιστοσύνη έχει χαθεί! Ο πολίτης που ψηφίζει …ρισκάρει και το ξέρει! Η πολιτική… τζόγος και δυσωδία! Η απογοήτευση τρώει την ψυχή τού Έλληνα. Τρέφει τον Εχθρό! Ο Λαός, μόνος του, και στις πιο απόμακρες γωνιές τής Ελλάδας, μη βλέποντας διέξοδο, σε κάθε επίπεδο, βουτά – πρωτόγνωρη κατάσταση για τους Έλληνες! – στα …ναρκωτικά!

  Ή βγαίνουμε γρήγορα από την καθολική ύπνωση, στην οποία, εδώ και δεκαετίες, μας έχουν ρίξει οι Κίβδηλοι ή το ατομικό και εθνικό σοκ που θα δοκιμάσουμε θα είναι τέτοιο που θα απενεργοποιήσει, στο χρόνο που έρχεται, κάθε άμυνα που θα έχει απομείνει!

Θα χτυπηθούμε, τότε, μεταξύ μας; Θα κατηγορεί ο ένας τον άλλο, όπως κάνουμε σήμερα, προετοιμάζοντας το μέλλον, ή θα εξουδετερώσουμε, έγκαιρα, εκείνες τις δυνάμεις, δηλαδή, τις  Οικογένειες Οικονομίας και Πολιτικής, που είναι συνασπισμένες γύρω από Συμφέροντα – Βουλή «ενωμένη», Λαός στην άκρη! – και διχάζουν το Έθνος εκ θεμελίων;

Και πού είναι οι Έλληνες που ξέραμε; Με μια μονοκοντυλιά σβήσαμε την Ιστορία. Διαγράψαμε το αίμα απελευθερωτικών Αγώνων και την Παράδοση. Οι Αριστεροί …ξέπεσαν στον εθνο-μηδενισμό! Οι Δεξιοί, στις Σειρήνες τού Χρήματος υποκύψαντες και στις θωπείες τής Δύσης, ακολουθούν με τους Αριστερούς, χέρι-χέρι, τη λεωφόρο τού Πεζοδρομίου!

Αφήνοντας τον Εχθρό να αλωνίζει στην Ελλάδα, κάθε Όρνιο να μολύνει τα σπλάχνα της. Η Δικαιοσύνη …στοχευμένη! Η Εκκλησία γεμάτη Υποκρισία, μακριά απ’ το Φως! Η Φυλή τόσο κατακερματισμένη που δεν αναγνωρίζεται! Για ποιο Λαό να παλέψεις! Η απελπισία πλήττει τη Χώρα, ένα είδος θλιβερής αλλοίωσης τής Φυλής κάνει έντονη την παρουσία της!

Το παιχνίδι φαίνεται χαμένο! Ο Εφιάλτης με την… Πολιτική! Στρατός και Αστυνομία αποδυναμώνονται! Οι Κεφαλές τής Χώρας υποτελείς! Προδιαγράφεται στρατιωτική ήττα από «Συμμαχίες» που ορίζουν το μέλλον μας. Είναι στα χέρια τους, αφού οι προσκυνημένοι Αρχηγίσκοι, οι έμποροι τού Έθνους, σπρώχνουν Λαό και Πατρίδα στο γκρεμό!

Ο Άνεμος φυσά δυνατά! Οι Εχθροί ορέγονται το «Νέο Βυζάντιο», που έτοιμο είναι ν’ αλωθεί για τους ίδιους λόγους που η Πόλη χάθηκε! Ο εθνικός πλούτος …ρευστοποιείται! Μόνο που δεν το …βλέπουμε! Ο στρουθοκαμηλισμός  …χόμπι για  πολίτες και πολιτικούς.

Και πώς να μην ξυπνάνε οι ορέξεις των Κλεφτών, αφού οι ίδιοι πουλάμε «γη και ύδωρ», δάση, αέρα, ιερά, στο όνομα «Επενδύσεων» και ανάπτυξης τής Οικονομίας για  …Λίγους! Ενώ τους «μικρούς» τούς πετσοκόψαμε! Το story τής Δύσης για «Ελεύθερη Οικονομία» έπιασε τόπο σ’ αυτούς που χάφτουν μύγες και τύφλωσε, απελπιστικά, πολλούς!

Το «έξυπνο πουλί», ο Έλληνας, δεν πιάνεται πια από τη μύτη αλλά από τ’ …απαυτά του! Κόβει τα φτερά, σέρνεται στη γη, στα …σαλόνια Αγάδων τής Γης. Τέτοιο ξεπούλημα δεν έχει ματαγίνει, τέτοια πολιτική Πουτανιά δεν έχει δείξει ποτέ αυτό το Έθνος! Να χορεύει η πλειοψηφία των πολιτών όχι με Νεράιδες και Μούσες αλλά με τους Δαίμονες τής Γης!

Στο μεταξύ, ο Εχθρός λυγίζει τα Έθνη, πολύ πριν τις Ένοπλες Συγκρούσεις, που θα τα αποτελειώσουν. Συντηρεί ή προκαλεί κρίσεις Χρέους, ανεβάζει στην Εξουσία άχρηστους Κυβερνήτες, ισχυροποιεί τον Πλούτο, διευρύνει το περίφημο Χάσμα Πλούσιων και Φτωχών, το κεντρικό, δηλαδή, φυτώριο βίας και πληθώρας Εγκλημάτων στα κατώτερα στρώματα.

Παντού, ανασφάλεια για το παρόν και μέλλον που σε κλείνει εις εαυτόν και ο Φόβος τής στέρησης: ψυχικής, πνευματικής, διατροφικής. Η Ελλάδα …πεδίο Πειράματος και για άλλα Έθνη. Όταν η εισαγόμενη – πρώτα στην Πολιτική – Κρίση Αξιών οδηγεί σε οριακή ρήξη σχέσεων Πολίτη και Πατρίδας, θεμελιώδους Αξίας για τη γλωσσική, ιστορική επιβίωσή μας.

Κομμουνισμός και Καπιταλισμός – χρεωκοπημένα Συστήματα, αφού υπηρετούν τα άκρα – υποχρεώνουν σε μετανάστευση τους Λαούς. Η Ευρώπη, ως …χοάνη μείξης και σύγκρουσης Πολιτισμών, ως Αρένα, ξανά, αλληλοεξόντωσης, εξουδετερώνεται από τον Αυτοκράτορα! Πριν ο homo Capital καταρρεύσει κι αυτός, πνιγμένος στη συσσωρευμένη κόπρο του!

Το Μοντέλο φτωχοποίησης των Εθνών – έχει ήδη μεταφερθεί από Κεντρική και Νότια Αμερική στην κοινωνία των ΗΠΑ, αναδεικνύοντας κυρίαρχο τον Εταιρικό Πλούτο, που, ως συνήθως, δρα παρασκηνιακά! – «μετακομίζει», τώρα, από Αφρική και Ασία, στην Ευρώπη, που, χάνοντας την όποια συνοχή της, μπαίνει στη Σκιά και νέας Υπερδύναμης.

Από την Ανατολή, με τη Ρωσία μόνη να αμύνεται στην επιθετικότητα τής Δύσης, άλλος Κολοσσός έχει ξεκινήσει αθόρυβα την οικονομική-τεχνολογική εξάπλωση – ήδη αγόρασε το λιμάνι τού Πειραιά  και γίνεται η έτερη Συμπληγάδα Πέτρα  που θα μας βάλει, στο μέλλον, σε δοκιμασία με τις εργαστηριακές της Εκτροπές και την κληρονομημένη σκληρότητά της.

Homo economicus! Eπωφελείται από την αναμπουμπούλα! Δεν είναι ακόμη σε ολική πτώση αλλά Κυρίαρχος. Διόλου homo sapiens αλλά  homo homini  lupus. Σκοτώνει τα μικρότερα παιδιά του, κλέβει Λαούς, αγοράζει γη, λιμάνια, ανθρώπους να τραφεί ο ίδιος. Έγινε Homo Teraticus! Στην Ελλάδα τον ακολουθούν Δυνάμεις που αγνοούν το Λαό!

Ο εγχώριος Πλούτος, δηλαδή, η προδοτική Δεξιά – η Συντήρηση τελείωσε! – η Αριστερά τής απάτης και ο νεο-Σοσιαλισμός που, μη σεβόμενος το ιδρυτικό παρελθόν, παρακαλεί τη Δύση με πλειοδοσία για το μέλλον, όλοι οι Ένοχοι, που ανάγκασαν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες – απίστευτη εθνική αιμορραγία! – να αυτοεξοριστούν για εργασία και… ελπίδα!

Και επιτρέπουν, οι Απάτριδες, στα μεταναστευτικά Κύματα, που ο Διεθνής Πλούτος  σπρώχνει εδώ, παράνομα να εγκατασταθούν στη γη μας… νόμιμα να κατανεμηθούν στη Χώρα που πλήττεται σοβαρά από κοινωνική ανωμαλία και πολιτική ανυπαρξία! Αφού οι Σάτυροι τής Εξουσίας ακολουθούν υποτελειακά τους Δυτικούς «Προστάτες»!

Δανείστηκαν, με το τέλος και την έναρξη τής χιλιετίας, μυθικά ποσά, τα σπατάλησαν σε κομματικές αντιπαραθέσεις! Ενίσχυσαν τον υψηλόβαθμο Ιδιωτικό Τομέα, τσάκισαν τους μικρομεσαίους! Δημιούργησαν τεχνητή ευφορία στο Λαό, τον εξαπάτησαν με ψεύτικη ανάπτυξη! Από το Δημόσιο σκόρπισαν χρήματα, τραβώντας τυχάρπαστους σε αξιώματα!

Οι εχθροί χαίρονται! Βλέπουν τη Φυλή αδύναμη και απρόθυμη να κρατήσει την Ιστορία της και το μέλλον! Τα βουνά, τις θάλασσες, τον αέρα που ορίζει. Κι από τα σκοτεινά βάθη βγαίνει ξανά η αρπακτικότητα Δύσης κι Ανατολής! Ετοιμάζουν μαχαίρια! Ό,τι τα Αρχηγίδια θέλουν, δια της δειλίας, να αποφύγουν. Εθισμένοι στο κυνήγι τής Εξουσίας!

Ο κόσμος χάνεται, οι Πολυκομματικοί …αφιονίζονται! Ασφυκτική η πολιορκία, μα αυτοί την μετατοπίζουν, όπως κάθε βάρος, στο Λαό! Θέλουν να σώσουν ψήφους, να αντιμετωπίζουν τους κινδύνους δια της φυγής! Ή να στείλουν, λόγω ανικανότητας, τα παιδιά στον Πόλεμο – δεν …φτάνει τόσο αίμα! – να σώσουν την …Αλητεία τους!

Θα συνέλθουμε ή θα βουλιάξουμε στα σκοτάδια; Θα βάλουμε στην άκρη αυτούς που μας χωρίζουν ή θα περάσουμε στο στάδιο τής αυτολύπησης και θα σταυρώσουμε τα χέρια; Το Καράβι δεν έχει Καπετάνιο, όπου κι αν κοιτάξεις! Θα σώσουμε την τιμή, τη Μνήμη και το μέλλον ή θα σκύψουμε το κεφάλι στους Μήδους και  Εφιάλτες τής Εποχής;

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *