Έτοιμα τα αποτελέσματα του κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ-Ίσως και σήμερα οι ανακοινώσεις

Share Button

oaed1Έτοιμα είναι τα αποτελέσματα του κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ και η ανάρτηση των προσωρινών πινάκων για το πρόγραμμα και ίσως να ανακοινωθούν ακόμη και σήμερα.

Αιτούντες στο πρόγραμμα του κοινωνικού τουρισμού που προκήρυξε πριν από λίγο διάστημα ο ΟΑΕΔ μπορούν (σύμφωνα με αναφορές) να δουν ήδη στην κατάσταση της αίτησης τους το προσωρινό αποτέλεσμα της. Ακόμη όμως ο ΟΑΕΔ δεν έχει ανακοινώσει επίσημα τα αποτελέσματα και αυτό μπορεί να σημαίνει μικρές διαφοροποιήσεις από αυτό που θα εμφανίζει η κατάσταση της αίτησης.

Σημειώνεται ότι από τον τελικό αριθμό των ενστάσεων, θα κριθεί εν πολλοίς εάν θα καταστεί δυνατό οι οριστικοί πίνακες να αναρτηθούν έως τις 15 Νοεμβρίου, στόχος που ποια φαντάζει όλο και πιο δύσκολο να επιτευχθεί. Πάντως, με βάση και την παράταση που δόθηκε από τη διοίκηση του Οργανισμού, πρέπει στις 15 Νοεμβρίου να ξεκινήσει η αποστολή των Επιταγών Κοινωνικού Τουρισμού στους δικαιούχους για να τεθεί και επίσημα σε λειτουργία το νέο πρόγραμμα. Άλλωστε το ζήτημα των ενστάσεων αποτέλεσε και τη βασική αιτία της καθυστέρησης που έχει παρουσιαστεί και με την ανάρτηση των οριστικών πινάκων της γ’ φάσης του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας. Όπως παραδέχτηκε η ίδια η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, κ. Ράνια Αντωνοπούλου, πρόκειται για ένα υπαρκτό πρόβλημα και έχει δυσκολέψει αφάνταστα την αρμόδια Επιτροπή του ΟΑΕΔ, που καλείται να αποφανθεί επί των ενστάσεων που έχουν υποβληθεί.

www.dikaiologitika.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *