Έξαλλη η Super League 2 – Πάλι δεν αποφάσισε η ΕΠΟ!

Share Button

Η Super League 2 εξακολουθεί να είναι σε «ομηρία», με τις ευθύνες να βαραίνουν την ΕΠΟ.

Όποιος περίμενε την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου να ξεκαθαριστεί το… θολό τοπίο για τη Super League 2 θα πρέπει να αναθεώρησει! Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ που υποτίθεται θα αποφάσιζε για το κομβικό ζήτημα που έχει να κάνει για τον Αγροτικό Αστέρα και τον Πανδραμαϊκό, εξακολουθεί να… σφυρίζει αδιάφορα.

Η απόφαση για την τρίτη ομάδα που περιμένει η Super League 2 για να βάλει μπροστά το πρωτάθλημα της, δεν πάρθηκε ποτέ! Την Πέμπτη 6/10 στην ΕΕ διαδραματίστηκε ένα ακόμη «θέατρο του παραλόγου» με θύτη την SL2, καθώς πετάχτηκε η μπάλα στην εξέδρα! Ενώ αρχικά πάρθηκε απόφαση να σταλούν οι προσκλήσεις συμμετοχής σε Ηλιούπολη, ΠΑΟ Ρουφ για την κάλυψη των κενών του Εργοτέλη και της Ξάνθης, δεν συνέβη το ίδιο και με την κρίσιμη υπόθεση Αγροτικού Αστέρα-Πανδραμαϊκού.

Την ώρα που επρόκειτο να συζητηθεί και επιτέλους να αποφασιστεί τι θα γίνει, μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής αποχώρησαν από την τηλεδιάσκεψη για διάφορους λόγους, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πλήρης σύνθεση και να τεθεί σε ψηφοφορία η υπόθεση. Μοιραία οι εξελίξεις πηγαίνουν για την συνεδρίαση της ΕΕ την Τρίτη 11/10 αφήνοντας με πολλά ερωτηματικά και οργή τη Super League 2.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *