Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες κλοπών Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτων στον Αετό Φιλιατών

Share Button

astunomiastuΕξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατών Θεσπρωτίας, τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες κλοπών αυτοκινήτων που έγιναν την 10-03-2015 στην περιοχή του Αετού Φιλιατών.

Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 37χρονου ημεδαπού, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως δράστης των κλοπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων, εξακριβώθηκε ότι ο 37χρονος τα ξημερώματα της 10-03-2015, στον Αετό Φιλιατών Θεσπρωτίας, αφαίρεσε δύο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα, ενώ αποπειράθηκε να αφαιρέσει άλλα δύο, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Σημειώνεται ότι τα δύο κλεμμένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα την 10-03-2015 και την 15-03-2015 στον Αετό Φιλιατών και στο Νεοχώρι Θεσπρωτίας αντίστοιχα και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχή του δράστη σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *