Ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου “Ρένα Κώτσιου” προς τους καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου

Share Button

Ο Πολιτιστικός και Κοινωνικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας «Ρένα Κώτσιου» λειτούργησε για 5η συνεχή χρονιά «Κοινωνικό Φροντιστήριο» εξασφαλίζοντας υποστηρικτική διδασκαλία σε μαθητές και μαθήτριες δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οικογένειες των οποίων αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Οι εκπαιδευτικοί συμμεριζόμενοι τις έκτακτες συνθήκες που επικρατούν στη χώρα λόγω του κορoνoϊού και με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης πρόσφεραν διαδικτυακά δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία στους μαθητές κατά τη διάρκεια της καραντίνας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους εθελοντές εκπαιδευτικούς οι οποίοι πρόσφεραν αφιλοκερδώς τις επιστημονικές τους γνώσεις αλλά και ώρες από τον ελεύθερο χρόνο τους διδάσκοντας τους μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Συλλόγου κατά το σχολικό έτος 2019-2020. Η προσφορά τους, το εκπαιδευτικό τους έργο αλλά και η συνέπειά τους υπήρξε ανεκτίμητη!

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από τα βάθη της καρδιάς μας στους εθελοντές-Εκπαιδευτικούς :
Ιωάννογλου Ελένη(Φιλόλογος),
Λεσγίδου Ελισσάβετ (Φιλόλογος),
Εριφύλη Αρβανίτη (Φιλόλογος)
Νικολάου Βάσω, (Φιλόλογος)
Γκιζά Βάσω (μαθηματικός),
Ζαΐμης Β.(φυσική),
Παπαευθυμίου Βασιλική (Χημεία)

Ευελπιστούμε το αλληλέγγυο έργο των παραπάνω εκπαιδευτικών να γίνει παράδειγμα προς μίμηση και να ανταποκριθούν και άλλοι εκπαιδευτικοί στο ανοικτό κάλεσμα εθελοντικής προσφοράς στις κρίσιμες στιγμές που βιώνουμε!
Σας ευχόμαστε ένα όμορφο Καλοκαίρι!
Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *