Ευχαριστήριο μήνυμα της Χριστίνας Τζέλλου-Ποιο θεωρεί το μεγαλύτερο παράσημο της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής

Share Button

Στον απόηχο των αποτελεσμάτων της εκλογικής διαδικασίας, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους εκείνους που πίστεψαν σε μας, και σε μένα προσωπικά, και μας στήριξαν με την ψήφο τους. Όλους εκείνους που αναγνώρισαν την προσπάθεια που μέχρι τώρα καταβάλλαμε και τη διάθεση να ολοκληρώσουμε το εν εξελίξει πρόγραμμά μας. Όλους εκείνους που δεν παρασύρθηκαν, αλλά έκλεισαν τα αυτιά τους στις σειρήνες του μηδενισμού και της απαξίωσης ανθρώπων και προσωπικοτήτων.
Ολοκληρώσαμε μια πολύ δύσκολη θητεία. Μια θητεία με υγειονομική και ενεργειακή κρίση που μας στέρησαν την ευκαιρία να δείξουμε ολοκληρωμένο το έργο μας. Ήταν ωστόσο μια θητεία στην οποία, ακόμη και σε αυτές τις συνθήκες, κρατήσαμε το Δήμο όρθιο και δρομολογήσαμε έργα σημαντικά που θα φανούν είτε άμεσα είτε στα επόμενα χρόνια.

Μια θητεία στην οποία δεν χάσαμε την επαφή με τους συνδημότες μας, στηρίζοντας τους με κάθε τρόπο (κοινωνικά, οικονομικά, προνοιακά, πολιτιστικά). Και μια θητεία στην οποία καταφέραμε αυτό που όλοι επιθυμούσαν χρόνια τώρα και κανείς δεν κατάφερε: την παραχώρηση της χερσαίας ζώνης στον Δήμο Ηγουμενίτσας. Αυτό είναι το μεγαλύτερο παράσημό μας φεύγοντας, όσο κι αν δυσκολεύονται κάποιοι να το παραδεχτούν και να μας το αναγνωρίσουν.
Μπορεί στο τέλος της ημέρας να μην τους πείσαμε. Μπορεί για κάποιους αυτό που κάναμε να μην ήταν αρκετό. Σε κάθε περίπτωση και σ’ ότι με αφορά, στο τέλος αυτής της διαδρομής, φεύγω με συνείδηση καθαρή και κοιτώντας σας στα μάτια, όπως πάντα έκανα αυτά τα 9 χρόνια. Φεύγω έχοντας υπηρετήσει, κάθε τομέα που ανέλαβα, με όλες μου τις δυνάμεις, με ανιδιοτέλεια, αξιοπρέπεια και εντιμότητα, και έχοντας αφιερώσει άπειρο χρόνο και ενέργεια για να καταφέρω ό,τι καλύτερο μπορούσα και ήταν εφικτό.
Οφείλω κλείνοντας, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη της ομάδας μας για την άψογη και εποικοδομητική συνεργασία. Όμως το μεγαλύτερο το οφείλω στον δήμαρχό μας, τον κ. Γιάννη Λώλο, για τη βοήθεια και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε από την πρώτη στιγμή και γιατί ποτέ δεν με έκανε να αμφιβάλλω ότι όλα αυτά τα χρόνια πορευτήκαμε με τον ίδιο αξιακό κώδικα και τα ίδια πιστεύω.
Τέλος, θέλω να συγχαρώ τη νέα δημοτική αρχή για την εκλογή της και να ευχηθώ να έχει μία καλή και δημιουργική θητεία για το καλό της πόλης μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *