Ευχαριστήριο μήνυμα της Μαρίας Σαμίου για την εκλογή της με τον Συνδυασμό του Παναγιώτη Νταή

Share Button

Αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την τιμή που μου κάνατε να μου εμπιστευτείτε το σταυρό της προτίμησης σας και να με στείλατε για δεύτερη φορά ως εκπρόσωπό σας στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηγουμενίτσας και μάλιστα σε τόσο τιμητική θέση. Η εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μου και η ανταπόκριση σας στην προσπάθεια μου, δικαίωσε την πεποίθηση μου, ότι όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα και να συμπορευτούμε στο δύσκολο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου.
Προτίθεμαι να προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο μας από όποια θέση και αν βρεθώ. Αυτό θα πράξω, τιμώντας τις ψήφους που μου δώσατε και που για εμένα δεν είναι αριθμοί, γιατί η εμπιστοσύνη σας δεν μετριέται με αριθμούς.
Συγχαρητήρια σε όλους τους εκλεγμένους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους, στους μη εκλεγμένους υποψηφίους για την ενεργή συμμετοχή τους, και στους συνεργάτες και συνοδοιπόρους σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια.
Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου ας εξασφαλίσουμε με την ψήφο μας την ηχηρή ανεξάρτητη φωνή για τον Δήμο Ηγουμενίτσας με νίκη του συνδυασμού μας Συμμαχία Ανάπτυξης & Αλληλεγγύης και Δήμαρχο τον Παναγιώτη Νταή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *