Ευχαριστήριο για την ποιητική-μουσική βραδιά στην Ηγουμενίτσα

Share Button
Η ΠΟΙΗΤΙΚΉ -ΜΟΥΣΙΚΗ βραδιά, προχθές στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας,έφθασε στο τέλος της….Ανάγκη μεγάλη, να απευθυνθούμε σε όλους όσους συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση της και να τους ευχαριστήσουμε και με τον δεδομένο πλέον ψηφιακό τρόπο.
1- Πρώτα-πρώτα τους παρόντες εκεί ποιητές, Βασίλη ΓΚΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗ,Γιάννη ΖΑΡΚΆΔΗ,Γιάννα ΚΟΥΛΑ, αλλά και τον Γρηγόρη Κιάτο, αδελφό του ΆΛΚΗ ΑΛΚΑΙΟΥ εκ μέρους της οικογένειας.
2- Την υπεύθυνη του Αρχαιολογικού μουσείου Ηγουμενίτσας κα Πλιάκου Γεωργία καθώς και όλο το προσωπικό για την εν γένει συμβολή τους εις την πραγματοποίηση της εκδήλωσης – παράστασης.
3-Τις κυρίες Χαρίκλεια Δήμου, Σωτηρία Κάλλια και την Μαρία Λουκά η οποία αναγκαστικά απουσίαζε και οι οποίες συνέβαλλαν τα μέγιστα-και όχι μόνο για τις ερμηνευτικές απαγγελίες τους…-τόσο κατά την διάρκεια της προετοιμασίας με συνεχείς πρόβες, όσο και στην τελική παρουσίαση της εκδήλωσης- παράστασης.
4-Τον συνθέτη- μουσικό κο Ντάλλα Γιώργο ,την κα Μπεζεβέγκη Αλεξάνδρα, τον κο Νοτιδη Νίκο για τις υπέροχες συνθέσεις επί σκηνής και με επίπονες προετοιμασίες- πρόβες πριν την τελική εκδήλωση.
5- Την κα Βαρβάρα Τζοβάρα και τον Ωρίωνα Ντάλλα στον τομέα του τραγουδιού.
6-Τον ηλεκτρολόγο- ηχολήπτη Κο Σταυρού Σωτήρη, που ακούραστα συμπράττει σε ότι του ζητηθεί.
7-Τον Κο Χαλματζή Βαγγέλη με συνεχή και διαρκή βοήθεια στον τομέα της ” παγίδευσης του χρόνου”( βιντεοσκόπηση..) και με συγκινητική προς τούτο προθυμία..
8- Την κα Αναστασία Σμυρόγλου για την εμπνευσμένη φιλοτέχνηση της σχετικής αφίσας.
Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να αναφέρουμε ότι όλοι οι παραπάνω, ο καθένας στον τομέα του, συμμετείχαν και συνέπραξαν, χωρίς ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ, και με μόνο κίνητρο την αγάπη τους σε κάθε μορφή τέχνης και πολιτισμού και όχημα ,τον εθελοντισμό και την ανιδιοτελή διάθεση προσφοράς..
Τέλος, θα πρέπει να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ όλους εσάς, από την πόλη μας την Ηγουμενίτσα, την Παραμυθιά, τα Γιάννενα, τους Φιλιάτες,το Αγρίνιο και την Πάργα που κυριολεκτικά κατέκλυσαν τον χώρο του Μουσείου, αποδεικνύοντας, ότι ακόμα και σε δύσκολους καιρούς και σε ιδιαίτερες εκδηλώσεις, πάντα θα υπάρχει χώρος και χρόνος για την ύπαρξη, την διατήρηση και εν τέλει την διαιώνιση των μορφών του πολιτισμού…
Ελπίζουμε το αποτέλεσμα της θέασης και της ακρόασης της εν γένει εκδηλώσεως- παραστάσεως να δικαίωσε τις προσδοκίες τους….
” ΑΤΥΠΗ….ΣΥΝΑΞΗ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *