Ευτυχία Σκούρα: Ενωμένοι πάμε την Ελλάδα μπροστά!

Share Button

20150920_111620Το εκλογικό της δικαίωμα άσκησε η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευτυχία Σκούρα η οποία μετά το πέρας της διαδικασίας έστειλε μήνυμα ενότητας.

“Σήμερα ψηφίζουμε. Ναι, δεν είναι θετικό που βρισκόμαστε στις κάλπες για τρίτη φορά μέσα σε λίγους μήνες, αλλά σήμερα είμαστε εμείς που έχουμε την ευθύνη της απόφασης και της επιλογής και μπορούμε να το αλλάξουμε.

Με την ψήφο μας σήμερα πιστεύω θα ξαναβάλουμε την Ελλάδα σε τροχιά ευημερίας, θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε μπροστά ενωμένοι, αφήνοντας πίσω τους αριστερούς ιδεοληπτικούς ψυχαναγκασμούς και τον λαϊκισμό που μας κατέστρεψαν ως χώρα.

Με την ψήφο μας σήμερα πιστεύω θα δώσουμε και μια ξεκάθαρη εντολή στην κυβέρνηση της επόμενης ημέρας, που θα χτιστεί με κορμό τη Νέα Δημοκρατία: να ενισχύσει το ρόλο και τη συμμετοχή μας στην Ευρωπαϊκή οικογένεια και να κάνει ό,τι χρειάζεται και είναι δυνατό για την άμεση επανεκκίνηση της οικονομίας.

Η μέρα δεν προσφέρεται για περισσότερα λόγια. Θέλω απλώς να ευχαριστήσω απο καρδιάς όλους τους πολίτες της Θεσπρωτίας που με τίμησαν με το θερμό καλοσώρισμα και τον καλό τους λόγο και σε αυτή την προεκλογική περίοδο.

Θα βρεθούμε ξανά μαζί απόψε, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, να μοιραστούμε το χαμόγελο και την χαρά για τη νέα Ελλάδα που ξημερώνει. Και θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε και να δουλεύουμε μαζί από αύριο για να κάνουμε καλύτερο τον τόπο μας, την Ηγουμενίτσα, τη Θεσπρωτία, όπως μας πρέπει και μας αξίζει!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *