Η Φιλαρμονική Φιλιατών για την ακύρωση της Πασχαλινής Συναυλίας

Share Button

Με μεγάλη μας λύπη, σας ανακοινώνουμε ότι η προγραμματισμένη, για τη Μ. Τρίτη, Πασχαλινή συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου Φιλιατών, ακυρώνεται.
Η ακύρωση αυτή γίνεται χωρίς υπαιτιότητα του Δήμου Φιλιατών και της Φιλαρμονικής, οι οποίοι από τα μέσα Δεκεμβρίου 2023, είχαν προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες/συνεννοήσεις με τους αρμόδιους για τη διεξαγωγή της συναυλίας στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Φιλιατών. Σημειωτέον, το Πάσχα του 2018 η Φιλαρμονική Φιλιατών είχε παρουσιάσει παρόμοια συναυλία, αποσπώντας τα θετικά σχόλια του κοινού!
Δυστυχώς, τελευταία στιγμή και χωρίς καμία πρότερη ενημέρωσή μας, ελήφθησαν αποφάσεις που καθιστούν αδύνατη τη διεξαγωγή της συναυλίας ακόμα και σε άλλο χώρο.
Η απογοήτευση που διακατέχει όλα τα μέλη της Φιλαρμονικής και κυρίως τους μικρούς μουσικούς μας που ανυπομονούσαν να συμμετέχουν στην κατάνυξη των Άγιων αυτών Ημερών και να δοξάσουν τον Κύριο με τη κάθε τους πνοή, είναι μεγάλη.
Η κατανυκτική μουσική είναι αναπόσπαστο τμήμα της λατρευτικής πράξης.
Η μουσική έχει τη δύναμη να ενώνει και να εκφράζει συναισθήματα που δυσκολεύονται να εκφραστούν με λόγια μόνο.
Ενώ οργιζόμαστε για την ακύρωση αυτή, είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε το έργο μας και να επαναφέρουμε την εκδήλωση μελλοντικά, όταν οι συνθήκες μας επιτρέψουν να το κάνουμε.
Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας.

Μπορείτε να κοινοποιείτε!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *