Φως στο τούνελ για το πρωτάθλημα της Football League-Σέντρα μέσα στις γιορτές ή αρχές του ’21

Share Button

Σε καλό δρόμο φαίνεται ότι βαδίζει η σέντρα των πρωταθλημάτων της SL2 και της FL, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21, έστω και με μεγάλη καθυστέρηση λόγω κορωνοϊού.

 

Με δεδομένο λοιπόν, ότι θα χρειαστούν τρεις εβδομάδες προετοιμασίας, όλα δείχνουν, κορωνοϊού επιτρέποντος πάντα, ότι η σέντρα στα δύο πρωταθλήματα τοποθετείται χρονικά στο τέλος του μήνα, μέσα στις γιορτές, ή στις αρχές Ιανουαρίου.

Στην τηλεδιάσκεψη μετείχαν Βαγγέλης Γραμμένος από την ΕΠΟ, Λεωνίδας Μπουτσικάρης από τη Super League, Λεωνίδας Λεουτσάκος από την Ένωση SL2-FL, ο Γιώργος Μπαντής από τον ΠΣΑΠ και ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Υγείας, Παναγιώτης Πρεζεράκος.

Η ανακοίνωση Ένωσης SL2-FL αναφέρει τα εξής:

«Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η τηλεδιάσκεψη του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Υγείας κ. Πρεζεράκου και της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων με τους κ.κ. Ευάγγελο Γραμμένο, Λεωνίδα Μπουτσικάρη, Λεωνίδα Λεουτσάκο και Γιώργο Μπαντή.

Οι πρόεδροι των τεσσάρων ποδοσφαιρικών φορέων της χώρας ανέλυσαν τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους για την ανάγκη έναρξης των προπονήσεων και της αγωνιστικής δράσης στην Super League 2 και τη Football League και αναμένουν πλέον την απόφαση της επιτροπής.

Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας εκφράζει τις ευχαριστίες της στον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Υγείας και την Επιτροπή για την ακρόαση και ευελπιστεί σε μια απόφαση που θα δώσει τέλος στην αναμονή 32 ΠΑΕ και 2000 οικογενειών που μετέχουν στα πρωταθλήματα».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.