Γ.Γόγολος προς τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας: Δώστε άμεσα λύση στον πρόβλημα έλλειψης νερού στην Πέρδικα

Share Button

Με επιστολή προς τον πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ηγουμενίτσας ( Αρ.Πρωτ.3422/10.08.2020 ) και κοινοποίηση στον κ. Λώλο, ( Αρ. Πρωτ.10216/ 10.08.2020) ο κ. Γόγολος τους καλεί για μια ακόμη φορά, να βρουν άμεση λύση για το πρόβλημα της έλλειψης νερού για τους κατοίκους της Πέρδικας.

Με την επιστολή του, επισυνάπτονται περίπου και εκατόν δεκαπέντε (115) υπογραφές κατοίκων.

Υπενθυμίζουμε ότι το νερό, είναι πολύτιμο αγαθό και οι εκάστοτε αρχές που είναι αρμόδιες, υποχρεούνται στην εξασφάλιση του για όλους τους πολίτες.

(Α/RES/64/292/ 03.08.2010 ψήφισμα του ΟΗΕ που επικαιροποιήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο το 2015)

Η πρώτη ΔΕΥΑ της Ελλάδος, κατά τον προσφιλή χαρακτηρισμό του προέδρου της, αφού διασφάλισε  αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο τη βεβαίωση χρεών των πολιτών με οφειλή πάνω από 500 € στη Δ.Ο.Υ. στο επόμενο διάστημα, ενώ η τιμή του νερού παραμένει η υψηλότερη στην Ήπειρο, είναι καιρός να λύσει το πρόβλημα της υδροδότησης της Πέρδικας.

Από τα λόγια, ας περάσουν στα έργα. «…Το καλό μας θέλουν, δεν έχουμε νερό, δεν καταναλώνουμε νερό, δεν αυξάνονται οι λογαριασμοί μας… Μας προσέχουν δηλαδή…» λένε χαριτολογώντας οι κάτοικοι.

Η κατάσταση είναι για γέλια και για κλάματα και το χιούμορ βοηθάει να ξεπερνάς το θυμό σου βέβαια.   Όμως, κύριοι της ΔΕΥΑΗ και κύριε Λώλο, επιλύστε το πρόβλημα του νερού στην Πέρδικα τώρα.

Μην προσδοκάτε μόνο στις …βροχές του Φθινοπώρου.

Ούτε στο << Στρατηγό Άνεμο >>

Κάντε κάτι κι εσείς !

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *