Γ.Γόγολος: Ζητάει σύγκλιση εκτάκτου Δημοτικού Συμβουλίου για την επικείμενη πώληση του ΟΛΗγ

Share Button

Αγαπητοί συμπολίτες

Η προκήρυξη πώλησης του ΟΛΗγέγινε γνωστή πριν λίγες ημέρες και το περιεχόμενό της αφήνει πολλά ερωτηματικά για την «προίκα» που θα δοθεί στον ιδιώτη αγοραστή και τις περιοχές  που «συνοδεύουν το λιμάνι και τις ανάγκες του».

Κανείς δεν γνωρίζει με σαφήνεια,  τί αφαιρούν από την πόλη της Ηγουμενίτσας, την Πλαταριάή ταΣύβοτα.  Στην ουσία, τί θα στερηθεί από τους πολίτες και τον Δήμο για να πριμοδοτηθεί το προϊόν,  δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί από τα «επίσημα χείλη» του Υπουργού, του βουλευτή ή του Δημάρχου, ως όφειλαν να κάνουν.

Βλέπουμε δημοσιεύματα και φωτογραφίες,τα οποία σε καμία περίπτωση δεν εξηγούν με σαφήνεια, ποιες είναι οι προθέσεις του Υπουργείου και οι θέσεις – αιτήματα που έχουν διατυπωθεί από τον Δήμαρχο.

Η χρονική στιγμή είναι κρίσιμη για τον τόπο και την προοπτική του. Η Δημοτική αρχή δεν μπορεί πλέον να ξεφύγει από τις «ράγες της ιδεολογίας της» και δηλώνει ανίκανη να παρέμβει σε άνωθεν εντολές.

Για το λόγο αυτό, σύσσωμη η αντιπολίτευση του Δήμου ζητά εκτεταμένη ενημέρωση  για τα τεκταινόμενα της πώλησης  και το περιεχόμενο των συζητήσεων που έγιναν δύο φορές στην Αθήνα για το θέμα αυτό, από τον Δήμαρχο και τον βουλευτή κ. Γιόγακα.

Φίλες και φίλοι

Οι υποσχέσεις του Υπουργού αποδείχθηκαν πολφόλυγες

Τα μνημόνια συνεργασίας με τον ΟΛΗγ  γράφτηκαν, ξαναγράφτηκαν και εν συνεχεία ακυρώθηκαν.

Οι φωτογραφίες με τους υπουργούς και τους βουλευτές είναι για το πολιτικό τους βιογραφικό.

Τις κορώνες του Δημάρχου για «Casousbelli» για το θέμα, αντικατέστησε η προσφιλής του έκφραση « δεν με μέλλει», που είναι το moto του.

Οι πολίτες ζητούν ενημέρωση

Γιατί  οι πολίτες έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για το «τί μέλλει γενέσθαι» με το Λιμάνι. Γιατί αφορά την προοπτική του τόπου.

Γιάννης Κ. Γόγολος

Δημοτικός Σύμβουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *