Γιάννης Γόγολος: “Το βιολί * του Νασδραντίν Χότζα  θα ακουστεί πολλές φορές για τον κ. Δήμαρχο”

Share Button

ΔΕΛΤΊΟ ΤΥΠΟΥ 20.06. 2022

Πριν 10 ημέρες ακριβώς εξέδωσα  δελτίο τύπου με τίτλο :

Δημοτική αρχή σε παρατεταμένη αγραναύπαση ο Δήμαρχος  και το βιολί *

Σε αυτό το δελτίο τύπου επιγραμματικά είχα αναφερθεί :

« Στο πρόβλημα του parking, τις λακούβες, τους βρώμικους  κάδους με υπερχειλισμένο σκουπίδια,  την έλλειψη δημοτικών τουαλετών, τα χόρτα που έχουν πνίξει τους δρόμους και εγκυμονούν κινδύνους πυρκαγιών, τα φίδια που περιπατούν στον ποδηλατόδρομο,  την έλλειψη φωτισμού, τα κατεστραμμένα παγκάκια, το ημιτελές  έργο της Εστίας, του  νέου ποδηλατόδρομου, που σηματοδοτούν την εγκατάλειψη.

Είχα καλέσει τη Δημοτική Αρχή :

« Να  μην αφεθεί στη ραστώνη του καλοκαιριού, γιατί τα προβλήματα της καθημερινότητας που θα  μεγαλώσουν το καλοκαίρι,  απαιτούν εγρήγορση και λύσεις..

Βγείτε, δείτε, μιλήστε, ακούστε, καταγράψτε και επιλύστε προβλήματα…» έγραψα χαρακτηριστικά !

Επειδή η Δημοτική Αρχή «ποιεί την νήσσα» για το γεγονός του τραυματισμού του Πολωνού τουρίστα στον ημιτελή ποδηλατόδρομο πέφτοντας με το ποδήλατο  του, σας ενημερώνω με χρονική σειρά:

18-12-2018

Δελτίο Τύπου Δήμου Ηγουμενίτσας

«Δημοπράτηση της επέκτασης του ποδηλατοδρόμου προς το Δρέπανο»

Δημοπρατείται η επέκταση του ποδηλατοδρόμου – πεζοδρόμου από το ύψος που τελειώνει ο ήδη υπάρχων μέχρι και το camping στο Δρέπανο, μήκους 1.340 μέτρων και συνολικού προϋπολογισμού 1.130.000,00€.

Η χρηματοδότησή του έργου,  προέρχεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, στο οποίο εντάχθηκε με τη σύμφωνη γνώμη και της Περιφέρειας Ηπείρου.

Τη μελέτη, την επίβλεψη και την κατασκευή του έργου έχει η Δημοτική Αρχή και οι υπηρεσίες της.

Η χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων σταμάτησε για λόγους που γνωρίζει η παρούσα κυβέρνηση και το έργο παρέμεινε ημιτελές.

Από τη Δημοτική Αρχή δεν υπήρξε καμία ενημέρωση, όπως δεν υπήρξε και καμία εργασία προστασίας των πολιτών από τους κινδύνους που εγκυμονεί η χρήση ενός ημιτελούς έργου. Δηλαδή σήμανση, περίφραξη των επικίνδυνων σημείων κλπ

Η αντίφαση βέβαια είναι, ότι  3 ημέρες πριν το ατύχημα, συνεργείο τοποθετεί κάγκελα στην αρχή του έργου,  που ενδεχομένως σηματοδοτούν τη συνέχιση του

Ερωτήματα ;

Με τη διακοπή χρηματοδότησης του έργου,  γιατί δεν ελήφθησαν μέτρα προστασίας όπως αυτά προβλέπονται ;

Η χρηματοδότηση επανήλθε;

Υ.Γ. Το βιολί * του Νασδραντίν Χότζα  θα ακουστεί πολλές φορές για τον κ. Δήμαρχο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *