Γιάννης Γόγολος: «Το νερό, νεράκι λένε στην Πέρδικα»

Share Button

Το πρόβλημα με την παροχή νερού στην Πέρδικα  το τελευταίο διάστημα έχει αγανακτήσει τους κατοίκους της.

Με κάθε τρόπο και προς κάθε κατεύθυνση απευθύνουν έκκληση, για άμεση λύση του πρόβλήματος.

Έχουμε επισημάνει από την αρχή της θητείας, ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ,  την ανάγκη  ιεράρχησης εκτέλεσης των έργων από τη Δημοτική Αρχή, που αν μη τι άλλο, να έχουν προτεραιότητα τα έργα που θα επιλύσουν προβλήματα βασικών αναγκών για τους πολίτες.

Επίσης είχαμε προτείνει την τοποθέτηση « κατά τόπον» Αντιδημάρχου στην Τοπική  Κοινότητα Πέρδικας, λόγω των προβλημάτων που παρουσιάζει σε βασικούς τομείς και άπτονται των υπηρεσιών του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Ο κ. Δήμαρχος βεβαίως στην τελευταία ερώτηση μας για το πρόβλημα  του νερού, δεν «ενοχοποίησε μεν τον Στρατηγό άνεμο», αλλά το απέδωσε στη γεωφυσική θέση της Πέρδικας.

Τον ξεπερνά όμως η δεδηλωμένη άποψη του προέδρου της ΔΕΥΑΗ που χαρακτηρίσε την επιχείρηση που «διευθύνει», ως την  «πρώτη στην Ελλάδα» για τις υπηρεσίες που προσφέρει ( sic)

Καλούμε τη Δημοτική Αρχή έστω και την ύστατη στιγμή,  να διαθέσει όλες τις δυνάμεις των υπηρεσιών της στην επίλυση του προβλήματος νερού για την Πέρδικα. Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής, έχουν κάθε δικαίωμα στο βασικό ανθρώπινο αγαθό του νερού.

Το πρόβλημα αυτή τη χρονική στιγμή, είναι πολύ μεγάλο.  Ιδιαίτερα  αυτό το Σαββατοκύριακο, το πρώτο ενθαρρυντικό από πλευράς επισκεπτών.

Βέβαια, οι κάτοικοι μπορεί να έχουν χάσει την υπομονή τους, αλλά δεν έχουν χάσει το χιούμορ τους. «…και  στους Παξούς απέναντι να έκανες διακοπές το Σαββατοκύριακο, θα  μάθαινες για την έλλειψη νερού στην Πέρδικα»έλεγε το μήνυμά τους, με συγκεκριμένο αποδέκτη όπως άφησαν να εννοηθεί.

Όσο για την αδιαφορία που περισσεύει στους Δημοτικούς Άρχοντες και την αλαζονική συμπεριφορά που εκφράζεται προς κάθε κατεύθυνση και πρόσωπο που τολμά να παρατηρήσει, να εκφράσει άποψη ή να κάνει κριτική, καλούμεκάποιους από αυτούς,  να «ξεπεζέψουν», γιατί ο Βουκεφάλας είναι περίεργο άλογο, ιδιαίτερα αν δεν είσαι ο Μ. Αλέξανδρος και κάνεις το λάθος να πιστεύεις και να συμπεριφέρεσαι, σαν να είσαι ο Μ. Αλέξανδρος.

Γιάννης  Κ.  Γόγολος

Δημοτικός Σύμβουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *