Γιώργος Κάτσινος: ΣΤΗΡΙΖΩ τον Παναγιώτη Νταή και τον συνδυασμό του γιατί έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ακεραιότητά του και στις ικανότητές του

Share Button

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου διεξάγονται σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία και σε ένα περιβάλλον, που η αυτοδιοίκηση αναζητά πυξίδα, στόχους και λύσεις για να ξεπεράσει τις δυσκολίες του παρόντος από τα λάθη του παρελθόντος.

Εξ ορισμού η Τ.Α ως έκφραση άμεσης δημοκρατίας, έχει σκοπό να είναι δίπλα στον πολίτη, να ενισχύει την κοινωνική συνοχή, να δίνει λύσεις και διεξόδους στα προβλήματα της καθημερινότητας και να πραγματοποιεί μικρά και μεγάλα έργα και κυρίως έργα υποδομής που μπορούν να φέρουν την ανάπτυξη στον τόπο.

Η δημοτική αρχή της Ηγουμενίτσας που θα προκύψει από τις εκλογές του Οκτωβρίου, θα κληθεί να διαδραματίσει έναν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της επόμενης ημέρας σε ένα περιβάλλον δυσχερές μεν, αλλά γεμάτο νέες προκλήσεις.

Τα νέα δεδομένα με το λιμάνι Ηγουμενίτσας και τα καταφύγια Πλαταριάς και Συβότων με το παραλιακό μέτωπο, η σύνδεση της Εγνατίας με την Αλβανία, -περιφερειακός-,  η ενδοχώρα με τον πρωτογενή τομέα, η έλλειψη υποδομών και όλο το πλέγμα των δραστηριοτήτων που αφορά τον τουρισμό, είναι ζητήματα που απαιτούν από τη δημοτική αρχή γνώση, -αφοσίωση για υλοποίηση- όραμα και ικανότητα.

Η υποψηφιότητα του Παναγιώτη Νταή με την ποιότητα – ήθος – πείρα και γνώση που τον διακρίνουν, με τους συνεργάτες του που συνθέτουν την εμπειρία των παλαιών με τον ενθουσιασμό των νέων, είναι η εγγύηση να καταστεί ο Δήμος Ηγουμενίτσας σύγχρονος με την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τον πολίτη και να ανοίξουν προοπτικές ανάπτυξης για τον τόπο.

ΣΤΗΡΙΖΩ τον Παναγιώτη Νταή και τον συνδυασμό του, γιατί έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ακεραιότητά του και στις ικανότητές του.

Υ.Γ.  Στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας επειδή ανθούν και λουλούδια από ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ, για «τεχνικούς λόγους» που έχουν να κάνουν με την  17846/11.8.2023 απόφαση του Δημάρχου Ηγουμενίτσας για ανάθεση υπηρεσιών καθαρισμού, δε θα μπω σε λεπτομέρειες τώρα.

Την επόμενη φορά  θα μιλήσουμε με ονοματεπώνυμα.

Γιώργος Κάτσινος

Πρώην Δήμαρχος Ηγουμενίτσας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *