Γιώργος Παπανδρέου από την Ηγουμενίτσα: Με τη δύναμη των ριζών της παράταξης μας πορευόμαστε για τις νίκες που έρχονται. Με την πρώτη, στις 5 Δεκεμβρίου”

Share Button

Ανοικτό δημόσιο κάλεσμα σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες της Θεσπρωτίας να προσέλθουν στις κάλπες απηύθυνε ο Γιώργος Παπανδρέου από την Ηγουμενίτσα στο πλαίσιο της περιοδείας του ως υποψήφιος αρχηγός του ΚΙΝ.ΑΛ.

«Έχω αποδείξει ότι σπάω κατεστημένα και στεγανά και θέλω να βοηθήσω ακριβώς την ανανέωση, που ακριβώς αυτό είναι να δώσουμε χώρο σε νέες ιδέες, σε νέες προτάσεις, νέους ανθρώπους που μπορούν να αναδειχθούν» δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός σε μία κατάμεστη αίθουσα σε παραλιακό καφέ, συμπληρώνοντας ότι «χρειάζεται να δώσουμε τη δυνατότητα, το Κίνημά μας να παίξει και σημαντικό ρόλο και διεθνώς».

“Είμαι υποψήφιος γιατί θέλω να ξανακάνουμε την παράταξή μας ισχυρή, να γίνουν οι αξίες και οι αρχές μας φορείς ελπίδας και προοπτικής για κάθε πολίτη. Στόχος μου είναι να πείσω πως μπορούμε με ένα προοδευτικό και ρεαλιστικό σχέδιο να αλλάξουμε τη χώρα και να την οδηγήσουμε στο μέλλον ασφαλή και κυρίαρχη μπροστά στις μεγάλες προκλήσεις της εποχής. Μία μεγάλη προοδευτική παράταξη μπορεί να υπερασπιστεί τους κοινωνικά αδύναμους και να στηρίξει τις υγιείς παραγωγικές δυνάμεις που δεν τυγχάνουν, ωστόσο, προνομίων λόγω μη εγγύτητας στην εξουσία. Σκοπός μας, να εμπεδώσουμε δικαιώματα για όλους, αντί των προνομίων για τους λίγους”.

Δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα όπως τα κατέγραψε η κάμερα του ΘΠ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *