Η ημερίδα για τη νέα ΚΑΠ 2014-2020 από την ΠΑΣΕΓΕΣ (+ΦΩΤΟ)

Share Button

P1011040Παρουσία πλήθους κόσμου και πολλών αγροκτηνοτρόφων ολοκληρώθηκε η ημερίδα με θέμα «Η μεταρρύθμιση της ΚΑΠ στη νέα Προγραμματική Περίοδο 2014-2020 και η εφαρμογή της στη χώρα μας» που διοργάνωσε η ΠΑΣΕΓΕΣ, με τη συνδρομή του ΑΣ Θεσπρωτίας – Ένωση Αγροτών, στην Ηγουμενίτσα, στο ξενοδοχείο Agelika Pallas.

Η ημερίδα αυτή διεξήχθει στο πλαίσιο του Προγράμματος «Υποστηρικτικά εργαλεία της ΚΑΠ για την ανάπτυξη των αγροτικών περιοχών» που υλοποιείται με συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την «Στήριξη δράσεων ενημέρωσης σχετικά με την Κοινή Γεωργική Πολιτική (ΚΓΠ) – Υλοποίηση δράσεων ενημέρωσης», για την ενημέρωση των κρατών-μελών της ΕΕ σχετικά με την Κοινή Αγροτική Πολιτική της νέας Προγραμματικής Περιόδου.
Η ΠΑΣΕΓΕΣ έχει αναλάβει την ευρύτερη δυνατή ενημέρωση σε σχέση με τις αποφάσεις και τις εφαρμογές της πολιτική; αυτής στη χώρα μας και η εκδήλωση αυτή θα αποτελέσει σημαντική συνεισφορά στις δράσεις του προγράμματος αυτού.
Στην ημερίδα αυτή αναμένεται να παραβρεθούν εκπρόσωποι φορέων του αγροτικού χώρου, Πρόεδροι Επιμελητηρίων, Συνδέσμων, Εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Πανεπιστημίων.

Τον Δήμο Ηγουμενίτσας εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Γκίκας, τον Δήμο Σουλίου οι αντιδήμαρχοι κ.κ.Σταύρος Κωσταράς και Γιάννης Γώγος, ενώ το παρών έδωσε και υπεύθυνος Αγροτικής Πολιτικής της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας και υποψήφιος βολυευτής στις πρόσφατες εκλογές Νικόλας Κάτσιος.

Οι ομιλητές της ημερίδας ήταν οι:

Γιάννης Κολυβάς, Γενικός Διευθυντής της ΠΑΣΕΓΕΣ- Η εφαρμογή της ΚΑΠ

Μιχάλης Σμύρης, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της ΠΑΣΕΓΕΣ-Προτεραιότητες πολιτικής για την Αγροτική Ανάπτυξη.

Παναγιώτης Πεβερέτος, Πρόεδρος ΣΕΚ& μέλος Δ.Σ.ΠΑΣΕΓΕΣ-Η ενίσχυση της κτηνοτροφίας στη νέα ΚΑΠ.

 

P1011034P1011029P1011026P1011023

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *