Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ (+Φωτορεπορτάζ)

Share Button

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΠαρουσία του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και ιστορικού στελέχους του κόμματος Πάρι Κουκουλόπουλου πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν πολλά ιστορικά στελέχη του κόμματος, πρώην αιρετοί του πρώτου βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης και φίλοι του κινήματος. Στη διάρκεια της συγκεντρώσεως παρουσιάστηκε η σύνθεση του ψηφοδελτίου των εθνικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, αποτελούμενη από τους Αννα Βαρβέρη, Κώστα Ιωάννου, Γιάννη Τζάννη και Παναγιώτη Τζοβάρα.
Ο γραμματέας της Νομαρχιακής Ερρίκος Μητσιώνης υποδέχθηκε τα τοπικά στελέχη, ευχήθηκε καλή επιτυχία στους υποψηφίους και σκιαγράφησε το υφιστάμενο πολιτικό σκηνικό των πλέον κρίσιμων εκλογών για τη σύγχρονη ιστορία της χώρας. Στην συνέχεια παρουσίασε τα πρόσωπα που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο σκιαγραφώντας το προφίλ τους και παραθέτοντας ένα σύντομο βιογραφικό. Εν συνεχεία οι υποψήφιοι βουλευτές έλαβαν το λόγο αποσαφηνίζοντας τους λόγους για τους οποίους συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο, προτείνοντας στους πολίτες να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στο ΠΑΣΟΚ.
Εκείνο που επισημάνθηκε ήταν πως οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου αποδεικνύονται οι κρισιμότερες της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας και σ’ αυτές το ΠΑΣΟΚ οφείλει να επιδείξει στάση υπευθυνότητας προκειμένου να μην επικρατήσουν οι δυνάμεις του λαϊκισμού και της δημαγωγίας. Αναφέρθηκαν οι σαφείς διαχωριστικές γραμμές του κόμματος τόσο προς τη ΝΔ όσο και προς τον ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που καθιστά το ΠΑΣΟΚ ως τη μόνη πολιτική δύναμη που στην παρούσα προεκλογική περίοδο ασχολείται με τα ουσιώδη και σημαντικά ζητήματα της χώρας. Τονίσθηκε δε ότι η ψήφος υπέρ του ΠΑΣΟΚ, είναι ψήφος ωριμότητας και όχι μια «λευκή επιταγή» προς την ηγεσία ώστε να επαναλάβει τα σφάλματα του παρελθόντος.
Ο βασικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Πάρις Κουκουλόπουλος ο οποίος ήταν κατηγορηματικός αναφορικά με τον στόχο του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της Κυριακής. “Το ΠΑΣΟΚ προτάσσει και επιμένει στον έναν και μοναδικό δρόμο που έχουμε. Εθνική συνεννόηση και εθνική ενότητα. Κάτι που μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να πετύχει εφόσον κερδίσει την τρίτη θέση στις εκλογές, που σημαίνει τρίτη και καθοριστική εντολή” και συμπλήρωσε: “Ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ είναι η Ν.Δ. του 2012 καθώς θέτουν, ουσιαστικά, το ίδιο εκβιαστικό αλλά και ανύπαρκτο δίλημμα. Άλλη λύση και plan b, που δεν υπάρχουν στ΄ αλήθεια, καθώς η μόνη λύση είναι αυτή που διαμόρφωσε το ΠΑΣΟΚ μαζί με τους Ευρωπαίους εταίρους μας».

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *