Η πρώτη συνάντηση του “Let’s do it Greece” στην Ηγουμενίτσα (+φωτορεπορτάζ)

Share Button

P1010905Παρουσία εθελοντών, πολιτών, συλλόγων και οργανώσεων πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηγουμενίτσας η πρώτη ενημερωτική συνάντηση προκειμένου να τεθούν οι κατευθύνσεις υλοποίησης του “Let’s do it Greece” στο Δήμο Ηγουμενίτσας.

Το ”Let’s do it World” αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης σε παγκόσμια κλίμακα με συμμετοχή 108 χωρών και 8.000.000 εθελοντών. Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.

Φέτος για τέταρτη φορά, φιλοξενείται η συγκεκριμένη καμπάνια που “υιοθετήθηκε” από την Ελλάδα με πρωτοβουλία του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αττικής “Ώρα για Δράση” και της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων. Σκοπός μέσα σε μία ημέρα, να συντονιστούμε ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Ελλάδα, πραγματοποιώντας εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε κάθε γωνιά της χώρας.

Την εκδήλωση συνόντισε ο επιστημονικός συνεργάτης του Δήμου Ηγουμενίτσας Γιώργος Ντάνης, ενώ τον Δήμο εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Πρόνοιας, Κοινωνικής Προστασίας και Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρης Κώστας.

 

P1010907P1010908

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *