Ιδιωτικός Αρμαγεδώνας

Share Button

του Ηλία Ελλάνικου

Αν κάτι προστατεύει ακόμη τους Λαούς από την απόλυτη εξαθλίωση, αυτό είναι οι Θεσμοί, τους οποίους έφτιαξε, στον ιστορικό χρόνο που διήνυσε. Αλλά στην εποχή τής Νέας Αρρώστιας κόβεται ο «ομφάλιος λώρος» με ό,τι θέσπισε, με ό,τι συγκρατεί, δηλαδή, τις Κοινωνίες, μακριά από νύχτες εφιαλτικές, μοναδικές, σε ένταση και ποικιλία μορφών.

Η καθολικότητα των συμπεριφορών ηθικής σήψης – και στους θύλακες έτι τού Πολιτισμού! – καθώς και η δυναμική καταστροφής τού Φυσικού Περιβάλλοντος, το οποίο δεν πουλιέται σε πλούσιους Ιδιώτες ούτε ανήκει σε Πολιτικούς να το διαχειρίζονται, κατά το δοκούν, αλλά στις Κοινωνίες των εθνών, στον ίδιο τον Πλανήτη, συνηγορούν υπέρ αυτής τής εκτίμησης.

Το ερώτημα απλό: ποιος ο μείζων εχθρός τού Ανθρώπου; Όλα δείχνουν ότι κινδυνεύουμε από τον δαιμονισμένο Εαυτό μας παρά από …αστεροειδή και ακραία φυσικά φαινόμενα. Μόνο που για ν’ αποφύγουμε τη θέαση τού αχανούς, εντός μας, και τρισκότεινου Διαστήματος, μετατοπίζουμε το ενδιαφέρον σε ό,τι …φανταστικό υπάρχει έξω από εμάς.

Με όση, όμως, Συνείδηση μάς απομένει, στην κοσμική-τοξική Νύχτα που βιώνουμε, επιβάλλεται να δούμε, πριν είναι αργά, πού οδηγεί ο Ιδιωτικός Αρμαγεδώνας τής εποχής. Εκεί που εστιάζει τώρα είναι τα θεμέλια των Λαών, δηλαδή, οι Θεσμοί! Ο Έλεγχος αυτών, με βάση τις ορμές τής σκοτεινής Υπόστασής του, συνειδητής και υποσυνείδητης.

Λίγο ακόμη και θά  ’μαστε στα χέρια τού Τέρατος που κρύβεται στην ανθρώπινη φύση και πάντα καραδοκεί μη βγούμε από την κατάσταση ύπνωσης που μάς έχει υποβάλλει, μην απελευθερωθούμε από ιδεολογικές αγκυλώσεις, μην ανοίξουμε τα μάτια και δούμε πού μάς οδηγεί, δια των Βασιλέων τής Νύχτας, τι κόσμο – δηλαδή, Υπόκοσμο! – μάς ετοιμάζει!

Ήδη, έχει βάλει χέρι στα Λιμάνια, στην Παιδεία, τη Δικαιοσύνη, την Υγεία και, γενικά, στα «Οικόπεδα» τής ατομικής, δημόσιας και εθνικής περιουσίας, την οποία, σιγά-σιγά, στερώντας, εξ ολοκλήρου, από τους Λαούς, θα τους μετατρέψει σε σκοτεινές «μάζες», ανίκανες να συγκροτηθούν εκ νέου, να ξανακερδίσουν τη ζωή και την αξιοπρέπειά τους.

Στον ορίζοντα δεν φαίνεται πολιτική Δύναμη ικανή να επαναφέρει την Ισορροπία. Το Κενό είναι τεράστιο, αντικατοπτρίζεται στην ψυχή και το νου μας. Ιδιοτελή Κόμματα, με τις ίδιες προδοτικές σημαίες, κατατρώνε ό,τι απέμεινε από τη γνήσια Πολιτική, που, βέβαια, μπορεί, με λαϊκή στήριξη, να ανατρέψει την Ανωμαλία, που φέρνει ο Ιδιωτικός Ολοκληρωτισμός.

Δεν είναι τυχαίο ότι στις ηγεσίες των Κομμάτων τοποθετούνται αντιπρόσωποι τού Εταιρικού Τομέα να κυβερνήσουν, σύμφωνα με το Πρόγραμμά του. Διέφθειραν πρώτα το Δημόσιο Αγαθό ώστε να το λοιδορούν ακόμη και πολίτες, που άνευ αυτού, θα περιέλθουν σε άγρια κατάσταση, όπου ο ένας θα βιάζει και θα σκοτώνει τον άλλο, δίχως αναστολές, και όπου η Συνείδηση, με τις αξίες και τις ιδέες που τη συγκροτούν, θα αποτελεί Παρελθόν.

Ο κυρίαρχος Θεσμός τής Πολιτικής …αλωμένος! Ελέγχεται από μιασμένους. Λόγος που κι άλλοι Θεσμοί καταρρέουν. Σε άλλες Χώρες, που εμείς έχουμε πρότυπο, ξαναστήθηκαν για… Λίγους. Οι Πολλοί δεν έχουν πρόσβαση στα κοινωνικά αγαθά κι ας πληρώνουν γι’ αυτά φόρους – και τη ζωή τους, ακόμη! – σε συνθήκες απόλυτης εκμετάλλευσης και τυραννίας.

Είναι τέτοια η κατάσταση που ο Άνθρωπος βιώνει ώστε, ενίοτε, εύχεται να φύγει από αυτόν τον κόσμο, πριν το Κτήνος βγάλει τη ζωώδη ορμή και το αίμα του. Από την  άλλη θέλει ν’ αγωνιστεί, ιδίως υπέρ των Νέων, που δεν έφταιξαν σε τίποτε για το, εν αφθονία, Κακό, που, από τα ύψη τού Τομέα, χύνεται καταστροφικό στις κοινωνίες των Λαών.

Όσοι πολιτικοί διαβιούν στο Ιδιωτικό Όρος, δεν νοιάζονται για τα Θύματα. Είναι προϋπόθεση για να συνεχίσουν το διαβολόπνευστο έργο τους. Σκοπός: να ταΐσουν πρώτοι το Τέρας! Η Δομή τής υπόστασής τους και των Εταιρειών, ανά τον κόσμο, έχει δύο πόλους: Κλεψιά και Τυραννία. Δεν νοιάζονται για τη βία ή πόσες ψυχές θα χαθούν στα σκοτάδια.

   Κι ας έχουν συνείδηση – σκοτεινή, φυσικά! – τής κατάστασης που δημιουργούν. Φροντίζει το Υποσυνείδητο να υπάρξει …αποκατάσταση. Οι Ισχυροί Βασιλείς τούς νουθετούν να κρατήσουν απαρέγκλιτη γραμμή πλεύσης και, αν μπαίνει η αμφιβολία ή στην περίπτωση αποστασιοποίησης από τον υπόκοσμο τής Ιδιωτικής Οικονομίας, τους …απειλούν.

Το ίδιο μοτίβο σε όλον τον Πλανήτη. Οι ασυμβίβαστες Πολιτικές ελάχιστες και μοναχικές. Οι πλείστες υφαρπάχτηκαν από τον Ιδιωτικό Αρμαγεδώνα για να κοιτούν έκπληκτοι οι Λαοί – ιδίως οι πιο αδύναμοι – τη γύμνια τους! Τη στέρηση από κάθε φυσική και ανθρώπινη Αξία που ντύνει ψυχές και σώματα. Τη βίαιη απομάκρυνση από κάθε Πηγή ζωής κι ευτυχίας.

Διεθνή Δικαστήρια, Θρησκείες, Πολιτικές – δεξιές, σοσιαλιστικές, αριστερές – κλίνουν το γόνυ στο Βασιλέα των πάντων, τον ερχόμενον μετά σκοτεινής Δόξης και Όψης λαμπρής. Οι πολιτειακοί και κοινωνικοί Θεσμοί υπονομεύτηκαν, κατηγορήθηκαν και διεφθάρησαν για χάρη του. Για να μπορεί να τους αγοράζει και να τους μεταποιεί, κατά τη βούλησή του.

Δήθεν, πάντα, για το καλό των Λαών, στην ουσία για να υπηρετεί, ο μεγαλο-Ιδιώτης Διάβολος, μετά συνειδητού ή ασυνείδητου, τα Συμφέροντά του και μόνον.

 

   

   

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *