ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Χωρίς φως το σημείο της πλατείας που φωταγωγείται το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Share Button

του Βαγγέλη Χαλμαντζή

Τεχνολογία night vision αναγκαστήκαμε να χρησιμοποιήσουμε, προκειμένου να μπορέσουμε να φωτογραφίσουμε πρόσωπα, κατά τη φετινή εναρκτήρια εκδήλωση των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.
ΠΟΤΕ ! στα 25-30 χρόνια, που παρευρίσκομαι σε τέτοιες εκδηλώσεις, οι υπεύθυνοι ηλεκτρολόγοι δεν κατάφεραν να φωτίσουν το σημείο της πλατείας που διαδραματίζονται τα γεγονότα.
Χαρακτηριστική η φωτογραφία από το 2015,, όπου ένας Δημοτικός Σύμβουλος ανάβει τηλέφωνο – φακό, για να μπορέσει ο Δήμαρχος να διαβάσει την ομιλία του.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται, παίζει ένα μουσικό όργανο και κείμενο
Φέτος, βλέποντας την εικόνα της πλατείας από ψηλά, παρατηρούμε ότι ολόκληρη έχει επαρκή φωτισμό, ΕΚΤΟΣ από το σημείο που μίλησε ο Δήμαρχος και τραγούδησε η χορωδία! Το δε σημείο που είναι η Φιλαρμονική, φωτίζεται από πίσω ! ώστε οι παρευρισκόμενοι να βλέπουν καθαρά τις πλάτες των μουσικών!
Κάποια στιγμή, αυτοί που αναλαμβάνουν αυτές τις δουλειές θα πρέπει να μάθουν ότι φωτισμός εκδήλωσης δεν σημαίνει μόνο να συνδέουμε λάμπες.
Όλοι μαζί θα πρέπει να εισηγηθούμε , την επόμενη χρονιά, να ανάψουμε λαμπιόνια του δένδρου ημέρα ώστε να μην έχουμε αυτά τα προβλήματα.
Λίγο μυαλό χρειάζεται!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *