Ημερίδα για την νεανική επιχειρηματικότητα στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ)

Share Button

vaso pappaΠραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Πάνθεον υπό την αιγίδα του Κέντρου Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΚΕ.ΣΥ.Π.) της Δ/νσης Δ. Ε. Θεσπρωτίας η ημερίδα με θέμα: «Νεανική Επιχειρηματικότητα» που είχε επαναληφθεί το πρωί της ίδιας ημέρας στο ΕΠΑΛ της Ηγουμενίτσας στο πλαίσιο της αποτελεσματικότερης εφαρμογής του θεσμού του Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Ομιλητές ήταν οι:

Γιάννης Βρύσης, Επιχειρηματίας. Εκπρόσωπος Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας με θέμα «Δράσεις Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας. Στήριξη Επιχειρηματικότητας»

Βασιλική Β. Παππά, Msc, MA Υπεύθυνη του ΚΕ.ΣΥ.Π. Ηγουμενίτσας με θέμα «Η Χρησιμότητα του Προγραμματισμού του Επαγγέλματος»

Βασίλης Παππάς ΒΑ, ΜΒΑ in Marketing Business & Marketing Consultant με θέμα «Νεανική Επιχειρηματικότητα: Ευκαιρίες και Προκλήσεις στο Σύγχρονο Οικονομικό Περιβάλλον»

Η Ημερίδα, που απευθυνόταν κυρίως σε νέους που επιθυμούν να ρισκάρουν και να αναλάβουν ατομική πρωτοβουλία και σκοπός της ήταν η προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας και η ενθάρρυνση και υποστήριξη των νέων να τολμήσουν επιχειρηματική δράση παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες.

Παρά την ιδιαιτερότητα και την επικαιρότητα του θέματος και τις εξαιρετικές και πολύ ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις των τριών ομιλητών, ο κόσμος δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *