Ημερίδα με θέμα: »Σύγχρονες Τακτικές Μάρκετινγκ Τουριστικών επιχειρήσεων» την Τετάρτη στην Ηγουμενίτσα

Share Button

Image-Marketing-Tourism-HMERIDA (1)Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη “ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ –ΙΟΝΙΑ ΠΥΛΗ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ, ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ διοργανώνει εκπαιδευτική ημερίδα – συνάντηση ομάδας επιχειρήσεων Τουριστικού κλάδου με θέμα: «Σύγχρονες Τακτικές Μάρκετινγκ Τουριστικών επιχειρήσεων», καθώς και των δυνατοτήτων απασχόλησης ανέργων στον Τουριστικό Κλάδο.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Μαΐου 2015 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου – Εκθετήριο Τοπικών Προϊόντων του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας.

Εισηγητής θα είναι ο κος Βασίλειος Παππάς, Σύμβουλος Επιχειρήσεων & Μάρκετινγκ, Υπεύθυνος Δράσης Mentoring Αναπτυξιακής Σύμπραξης «ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ – ΙΟΝΙΑ ΠΥΛΗ»

Στην ημερίδα θα εξηγηθούν και αναλυθούν σημαντικά ζητήματα που αφορούν την προσέλκυση επισκεπτών στην Τουριστική μονάδα, την σωστή προβολή – προώθηση καθώς και την χρήση του Internet και κοινωνικών δικτύων. Στόχος είναι να παρασχεθούν πρακτικές συμβουλές στις επιχειρήσεις – στόχους του προγράμματος με σκοπό την βιωσιμότητα και ανάπτυξη τους.

Αναλυτικά τα θέματα που θα παρουσιαστούν:

* Γιατί το Marketing είναι σημαντικό και πως θα βοηθήσει μια Τουριστική επιχείρηση

* Οι 10 παράγοντες που επηρεάζουν κάποιον να διαλέξει τουριστικό προορισμό

* Οι 3 ενέργειες Marketing που πρέπει να επικεντρωθεί κάθε τουριστικό κατάλυμα

* Για ποιον λόγο επιλέγουν το κατάλυμα σας;

* Έξυπνες ενέργειες προσέλκυσης νέων επισκεπτών Offline και Online

* Πως θα χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά το Internet για την προβολή της επιχείρησης σας

* Αξιοποίηση υπάρχουσας δικτυακής προβολής π.χ. στην ιστοσελίδα τουριστικής προβολής του νομού μας www.thesprotia-holidays.gr από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας

* Πως θα χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά το Facebook και τα Κοινωνικά δίκτυα

* Με ποιον τρόπο η Booking σας παίρνει κρατήσεις και τι μπορείτε να κάνετε

* Πως θα κάνετε τους επισκέπτες να έρθουν ξανά αλλά και να σας προτείνουν σε φίλους και γνωστούς

* Λίγα λόγια για το Πρόγραμμα ΤΟΠΣΑ και την δράση Συμβουλευτικής (Mentoring)

* Ενημέρωση για το Πρόγραμμα Απασχόλησης ΟΑΕΔ Ωφελουμένων ΤΟΠΣΑ

* Ενημέρωση προς Ωφελούμενους για τις δυνατότητες απασχόλησης στον Τουρισμό

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κ Βασίλειο Παππά, Σύμβουλο Επιχειρήσεων & Μάρκετινγκ, Υπεύθυνο της Δράσης Mentoring, στο τηλ. 26650 21428.

Επιπλέον πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να αναζητήσετε στο σημείο πληροφόρησης του έργου ΤΟΠΣΑ, στο Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, τηλ. 26650 29480. Η ημερίδα πραγματοποιείται στα πλαίσια της δράσης Mentoring 6.6. και εντάσσεται στην πράξη με κωδ. ΟΠΣ: 380060 ‘’ΙΟΝΙΑ ΠΥΛΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ, ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ‘’ που υλοποιείται στο πλαίσιο της δράσης 7 «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένων στις ανάγκες των Τοπικών Αγορών Εργασίας (ΤΟΠΣΑ)».

……………………..

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *