Κάλεσμα της Επιτροπή αγώνα αγροτοκτηνοτρόφων Νομού Θεσπρωτίας- “‘Η ξεσηκωνόμαστε ή καταστρεφόμαστε”

Share Button

ktinotrofoi

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής προς όλο τον αγροτικό κόσμο απευθύνει η Πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Θεσπρωτίας Μυρτώ Λύκα.

Η ίδια σε μήνυμά της σε κοινωνικό δίκτυο αναφέρει πως οι κινητοποιήσεις αποτελούν μονόδρομο, καθώς η αντοχή και η υπομονή έχει εξαντληθεί.

Αναλυτικά το μήνυμα της κα.Λύκα:

Χθες το πρωί κτηνοτρόφοι αγρότες και αλιείς ενημερωθήκαμε από τον υπουργό κύριο Αποστόλου για το ασφαλιστικό και το φορολογικό των αγροτών. Η απόφαση που βγήκε από εκεί είναι ότι ο δρόμος μας πλέον είναι μονόδρομος. Κινητοποιήσεις!!! Αμέσως ξεκίνησαν οι ενημερώσεις ανά Νομούς και η επικοινωνία με τον κόσμο μας.

Σήμερα ολοκληρώθηκε η έκτακτη γενική συνέλευση του συλλόγου κτηνοτρόφων Θεσπρωτίας. Όλος ο αγροτικός κόσμος είναι στα κάγκελα. Η απόλυτη καταστροφή της παραγωγής έφτασε. Την Δευτέρα 19 Οκτώβρη η Επιτροπή αγώνα αγροτοκτηνοτρόφων καλεί όλους τους αγρότες, κτηνοτρόφους, αλιείς και μελισσοκόμους στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας σε ανοιχτή συζήτηση για την πορεία των μπλόκων…

Η ώρα έφτασε και κανένας δεν πρεπει να μείνει αμέτοχος. ‘Η ξεσηκωνόμαστε ή καταστρεφόμαστε. 11 το μεσημέρι η Θεσπρωτια μετράει τις δυνάμεις της.

Μυρτώ Λύκα, Πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Θεσπρωτίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.