Καλοκαίρι 2015-Εθελοντική συμμετοχή σε εκπαιδευτικά προγράμματα στο εξωτερικό

Share Button

ΟΡΑΜΑ Θεσπρωτιας1. Διεθνείς κατασκηνώσεις εθελοντικής εργασίας στον Νότο της Γαλλίας και την Κροατία, σε συνεργασία με τις εθνικές, περιφερειακές και τοπικές αρχές. Συνολικά υπάρχουν 17 κατασκηνώσεις εργασίας (3 είναι για ηλικίες 16-17 ετών) , που προσφέρουν στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να ανακαλύψουν την υπέροχη περιφερειακή κληρονομιά και να απολαύσουν μια μοναδική ανθρώπινη εμπειρία μέσα σε μια διεθνή ομάδα νέων.

2. Ευρώ-μεσογειακές αυτές εκπαιδευτικές κατασκηνώσεις για το Περιβάλλον και την Αειφόρο Ανάπτυξη. Αυτές δίνουν την ευκαιρία σε φοιτητές και νέους επαγγελματίες να συμβάλουν σε ένα τοπικό κοινωνικό έργο και να συμπληρώσουν την εκπαίδευσή τους και να αναπτύξουν την επαγγελματική τους εμπειρία ως μέλη μιας διεθνούς διεπιστημονικής ομάδας.
Υπάρχουν 8 τέτοιες εκπαιδευτικές κατασκηνώσεις που προσφέρονται για συμμετοχή αυτό το καλοκαίρι σε περιοχές όπως Γαλλία, την Ιταλία, το Λίβανο, το Μαρόκο και την Τυνησία που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων όπως: Το περιβάλλον, την ιθαγένεια, τους φυσικούς κινδύνους, την επικοινωνία, τη γεωργία και την τοπική ανάπτυξη κ.λ.π.
Η Ένωση APARE-CME προσφέρει επίσης κι άλλες δραστηριότητες όλο το χρόνο όπως είναι η κατάρτιση των νέων σε κατασκευές ξερολιθιάς.
Λεπτομέρειες για τις Εκπαιδευτικές Κατασκηνώσεις Εργασίας και τα Προγράμματα είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου από 30η Μαρτίου 2015. Η εγγραφή και η εφαρμογή θα ξεκινήσει κατά την ημερομηνία αυτή. Πληροφορίες: ΟΡΑΜΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ , ΚΥΠΡΟΥ 10 ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ , 46100, ΕΛΛΑΔΑ
Web. www.horama.gr
Email. [email protected]
Τel & Fax +302665028742 mob. +306932662300

HORAMA Θεσπρωτίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *