Κανένα ονοματισμένο έργο για το Καστρί το 2021

Share Button

Αγαπητοί συνδημότες,

Με την ευκαιρία της έλευσης του νέου έτους θα ήθελα να ευχηθώ να έχουμε καλή χρονιά με υγεία,ευτυχία και πρόοδο για όλους!!

Μετά λύπης διαπίστωσα, πως για ακόμη μία χρονιά, στο τεχνικό πρόγραμμα που κατατέθηκε από την δημοτική αρχή για το έτος 2021 για το Καστρί δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ ονοματισμένο έργο. Προφανώς και ο προϋπολογισμός δεν είναι επαρκής για: ασφαλτοστρώσεις, τσιμεντοστρώσεις, χαλικοστρώσεις, διανοίξεις δρόμων και συντηρήσεις υποδομών και κτιρίων σε όλες τις κοινότητες του δήμου.

Δυστυχώς κρίνοντας από την εμπειρία των τελευταίων ετών προτεραιότητα
της δημοτικής αρχής δεν αποτελούν οι κοινότητες της ενδοχώρας αλλά οι παραλιακές,πράγμα που δυστυχώς συμβαίνει και με τα έργα και τις μελέτες και της Δ.Ε.Υ.Α.Η. Κι όμως, το συμβούλιο της κοινότητας Καστρίου υπέβαλλε έγκαιρα τις ιεραρχημένες του προτάσεις ακολούθως:

ασφαλτόστρωση δρόμων πέριξ του γηπέδου

περίφραξη κοινοτικού καταστήματος

διαμόρφωση πλατείας αγροτολέσχης κ.α.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Τσουμάνης δήλωσε βέβαια πως ο πίνακας με τα έργα που προτάθηκαν από τις κοινότητες, είναι μέρος του προγράμματος.

Ας ελπίσουμε να είναι έτσι.
Προκαλεί βέβαια απορία, γιατί δεν ενσωματώθηκαν οι προτάσεις κανονικά στο πρόγραμμα αν ισχύουν τα λεγόμενα του αντιδημάρχου καθώς χρόνος υπήρχε.
Μήπως η δήλωση αυτή έγινε υπό την πίεση της αντιπολίτευσης, που επισήμανε τις ελλείψεις του προγράμματος και δεν αποτελεί επίσημη θέση της δημοτικής αρχής;
Σε κάθε περίπτωση είμαστε εδώ για να παρακολουθούμε και να ελέγχουμε τι θα γίνει με όλα αυτα και στο τέλος της χρονιάς θα κάνουμε…λογαριασμό.

Ντάσιος Βασίλειος
Κοινοτικός Σύμβουλος ΚΑΣΤΡΙΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.