Κάποιος δεν κάνει σωστά τη δουλειά του…

Share Button

Πέρασαν 16 – 17 ώρες ( από 22.00΄ της 11/8/21), από την ενημέρωση που έκανα στις υπηρεσίες του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας σχετικά με το τρέιλερ που είχε καταλάβει το χώρο στάθμευσης των ΑΜΕΑ κάτω από την εκκλησία.
Χθες το βράδυ είχα τη διαβεβαίωση από μία Λιμενικό, ότι το πρωί , το αρμόδιο γραφείο θα επιληφθεί του θέματος, την ίδια διαβεβαίωση έδωσαν και στο Πρόεδρου του Συλλόγου Ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας κ. Βασίλη Γεώργου που τηλεφώνησε σήμερα το πρωί και ζήτησε την απελευθέρωση του χώρου.
Φωνή βοώντος εν τη ερήμω.
Κρίνοντας και από τις πληροφορίες ότι το συγκεκριμένο τρέιλερ έχει εκεί από τη Δευτέρα (4η μέρα σήμερα) και υπάρχει ενημέρωση από τη πρώτη μέρα, προκύπτει ότι κάποιος δεν κάνει σωστά τη δουλειά του
Για μια ακόμα φορά, η ανικανότητα, η ανευθυνότητα, η ευθυνοφοβία, η αδιαφορία στελεχών του Σώματος, αυτών που ψάχνουν πως θα ταλαιπωρούν και θα οδηγούν στη Δικαιοσύνη τον Πολίτη , μας κάνουν να γνωρίζουμε παράλογες καταστάσεις στη Πόλη μας που σίγουρα αμαυρώνουν τις προσπάθειες των ευσυνείδητων στελεχών.
Υπάρχουν οι Λιμενικοί που δίνουν τη ζωή τους, υπάρχουν όμως και εκείνοι που δεν ενδιαφέρονται για τίποτα, μόνο για τη μαγκιά τους. Και δυστυχώς είναι οι περισσότεροι!
Βαγγέλης Χαλμαντζής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *