Καταγγέλουν φασιστική επίθεση σε πανό αριστερών οργανώσεων

Share Button

Δεν είναι η πρώτη φορά που φασίστες επιτίθενται σε πανό αριστερών οργανώσεων και εργατικών σχημάτων, με βανδαλισμούς και αναγραφή φασιστικών συμβόλων πάνω τους.

Αυτή τη φορά δέχτηκαν επίθεση τα πανό της ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ και του Μ-Λ ΚΚΕ έξω από τα ΤΕΙ που καλούσαν στην απεργία στις 6 Απρίλη, ενώ κατά καιρούς το ίδιο είχε γίνει σε πανό του ΚΚΕ (μ-λ), της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και των Αγωνιστικών Κινήσεων Εκπαιδευτικών.

Φασιστικά θρασίμια και τραμπούκοι περιφέρονται στην πόλη και σκίζουν αφίσες, μαυρίζουν, μουντζουρώνουν και υπογράφουν με φασιστικά σύμβολα. Στόχο έχουν τις αριστερές ιδέες και απόψεις, αλλά στην ουσία θέλουν να τρομοκρατήσουν τον ίδιο το λαό και τη δυνατότητά του να αντισταθεί και να παλέψει.

Γίνονται το μακρύ χέρι του συστήματος και συμπληρώνουν την ένταση της αντιλαϊκής επίθεσης, σε μια περίοδο που εργαζόμενοι και νεολαία βιώνουν την ισοπέδωση των δικαιωμάτων τους σε όλα τα πεδία της ζωής τους.

Η «δράση» τους υπαγορεύεται και κατευθύνεται από τα αφεντικά τους που είναι το ίδιο το σύστημα. Τροφοδοτείται από την επίσημη πολιτική της καταστολής, των απαγορεύσεων, της ποινικοποίησης των λαϊκών αγώνων και της αντικομμουνιστικής υστερίας.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ! ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ !
ΦΩΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ !

ΚΚΕ(μ-λ) Θεσπρωτίας
Μ-Λ ΚΚΕ Θεσπρωτίας
ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσπρωτίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *