Κατεβάζει ρολά επ’ αόριστον η Super League 2!

Share Button

Σταματά η δράση στην Super League 2 σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το «αστείο» ποσό που θα πάρουν οι ομάδες από τη φορολόγηση του στοιχήματος.

Σε επ’ αόριστον αναστολή της αγωνιστικής δράσης προχωρά και επίσημα η Super League 2!

Αυτό αποφασίστηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πέμπτης (2/2) με τις ομάδες να είναι στα κάγκελα με το «άδειασμα» του Λευτέρη Αυγενάκη για το τελικό ποσό που θα δοθεί από τη φορολόγηση του στοιχήματος.

ΠΑΕ και διοργανώτρια είχαν κοινή γραμμή μετά την ενημέρωση που υπήρξε από τον Λεωνίδα Λεουτσάκο για το ραντεβού στο οποίο γνωστοποιήθηκε από τον υφυπουργό Αθλητισμού ότι η SL2 θα πάρει ουσιαστικά «ψίχουλα». Διότι αυτό ακριβώς είναι το ποσό των 70.000 ευρώ που αντιστοιχεί σε κάθε ομάδα.

Η πρόταση για την επ’ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος πέρασε με 26-0, ενώ και οι ομάδες Β παρότι δεν είχαν δικαίωμα ψήφου συντάχθηκαν με το σύνολο της κατηγορίας στηρίζοντας την απόφαση να σταματήσει η δράση μέχρι να βρεθεί λύση.

Η απόφαση για το «λουκέτο» ήταν ομόφωνη και έρχεται ως ηχηρή αντίδραση στην κίνηση του Αυγενάκη να «πετσοκόψει» το ποσοστό της Super League 2 από την χρηματοδότηση του στοιχήματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *