ΚΙΝΑΛ: Προχωράνε οι ψηφιακές περιοδείες – Πρώτος σταθμός η Ήπειρος την Δευτέρα

Share Button

Σημαντικό μέρος της πολιτικής του δράσης μεταφέρει το ΚΙΝΑΛ στο διαδίκτυο καθώς οι ανάγκες που προκύπτουν λόγω πανδημίας αναγκάζουν την Χαριλάου Τρικούπη να βρει εναλλακτικές λύσης επικοινωνίας.

Σε αυτό πλαίσιο το Κίνημα Αλλαγής προχωρά στις λεγόμενες «ψηφιακές περιοδείες», δηλαδή εκδηλώσεις σε τοπικό ή περιφερειακό επίπεδο που θα γίνονται ψηφιακά και θα δίνουν την ευκαιρία στα στελέχη του κόμματος να επικοινωνούν τις θέσεις τους, παρά τους περιορισμούς που επιβάλλει η πανδημία του κορωνοϊού.

Η πρώτη εκδήλωση, μάλιστα, θα γίνει στις 22 Φεβρουαρίου στα Γιάννενα με παρουσία της Φώφης Γεννηματά ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες σε διάφορες περιοχές της χώρας μέσα στους επόμενους δύο μήνες.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας

Η πρώτη «ψηφιακή περιοδεία» με σταθμό τα Ιωάννινα θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου στις 19.00, με εισηγητές την Φ. Γεννηματά και τον πρώην υπουργό Νικ. Χριστοδουλάκη. Ο κ. Λάνταβος έκανε γνωστό πώς έχουν αποδεχθεί την πρόσκληση και θα συμμετέχουν ο περιφερειάρχης Αλ. Καχριμάνης, ο δήμαρχος Μ. Ελισάφ ή εκπρόσωπός του, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δημ. Δημητρίου, ο πρύτανης Τρ. Αλμπάνης, η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Μαρία Νάκα, ο πρόεδρος του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Χρ. Γρίβας και εκπρόσωποι επαγγελματικών φορέων και σωματείων.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου στην Άρτα και την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου για την Πρέβεζα κα τη Θεσπρωτία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *